MTV's Video Music Awards

busted4ever

New member
MTV's Video Music Awards

Yesterday Busted arrived at MTV's Video Music Awards in America (Miami) along side some of the biggest american stars!

fight star

New member
חחחחח

כן, אלרחונה דווקא די התרגלתי.. זה חמדמד לו... במילא לא מתאים לו משהו סטנדרטי אז... אחלה

אפשר להבין משהו!?!

מה לעזאזל הגובה של צ'רלי?! סיקס פוט ו4...אין לי מושג איך לחשב דבר כזה! כמה הוא שוקל?! כל המידות הלועזיות האלה הורסים את קו המחשבה העיברית!

טוב ראיתי עכשיו

כולם אוהבים ריימונד..בחצי עין.. הבנתי שסיקס פוט זה מטר שמונים:)

וואה??????

בקליפים הם נראים כולם בגודל סטנדרטי לגמרי.. אבל שמתי לב שהוא הגבוה

DesertRose7

New member
הם היו שם???

וואי זה חתחיכת כבוד!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!

Air Hostess

New member
כן

אבל לא נראה לי שהם היו מעומדים נראה לי הם סתם באו לראות.. מה ג'יימס לובש?!?!?!:|

DesertRose7

New member
יאאאא....

לא ידעתי שהזמינו אותם!! הם לא היו מועמדים!!.. לא ראית את הטקס? עדין? את פשוט חייבת!! ובאמת גיימ לובש משהו שקצת לא מתאים לאירוע..חפיף..

סתיוית

New member
כי הוא אפ פעם לא לובש חליפה

בעצם הוא לבש פעמיים אבל בד"כ לא..

just jenny

New member
הם הופיעו?

או מה? כאילו מה הם עשו שם? הופיעו? הביאו פרס למישהו? או מה? או שהם סתם באו? הראו אותם לפחות?? ומתי השידור החוזר של הטקס בערוצי אמ.טי.וי? אני יודעת שאתמול היה את השידור החוזר ב- MTV HITS... אבל זה נגמר מאוחר.. ובקושי ראיתי... טוב בקיצור אשמח אם תענו לי..

DesertRose7

New member
הם היו בקהל

לא מנחים לא מופיעים ולא מועמדים.. סתם אורחים! וכמ ושאמרתי כבר.. זה כבוד גדול.. כי הטקס הזה הוא אחד מההיילייטים של תעשיית המוזיקה הפופולרית בארה"ב ובכלל...

DougDoug

New member
הראו אותם אבל?

כאילו בקהל... ונדמה לי יש באם טי וי לא הייטס הרגיל מחר ב5 עד 8 צריך לבדוק

5cihh

New member
צ'רלי 1.93..נקודה..

לא מטר 90 ולא 88..ו6 פוט זה לא זה 1.80 זה 1.83..1.82.5 ליתר דיוק.. גמני ראיתי ריימונד המתרגם לא תירגם נכון את זה.. ג'יימס הוא 5'10 שזה אומר 1.78 מאטי 1.80..וצ'רלי 1.93 (מושלם שליי) והוא שוקל 76..שזה רזה לגובה שלו..מאוד..אבל ת'משקל שלו הוא אמר מזמן אני די בטוחה שהוא עלה מאז..הוא נהיה קצת יותר שרירי..קצת

למעלה