Much Ado About Nothing

Much Ado About Nothing

כידוע, דיויד טננט וקת'רין טייט משחקים בהמחזה החדשה של המחזה הקומי "רוב מהומה על לא מאומה" [Much Ado About Nothing, במקור] מאת ויליאם שייקספיר. המחזה מתחיל להציג החודש בלונדון החל מה-16 [יום שישי הקרוב] ורץ עד ה-03/09. המחזה, שמציג בתיאטרון ווינדהאם, כבר החל בפרסום ויצא פוסטר רישמי [בכיכובם של טננט וטייט] ותמונות. מצאתי כמה תמונות בטוויטר של התיאטרון ושל מישהי שפגשה את טננט ברחוב וחשבתי לחלוק איתכם
דורם [jacobyd] ואני נראה את ההצגה ב-17/06 ונכתוב לכם את רשמינו אח"כ, בתקווה שהם יצאו אח"כ לסטייג' דור להצטלם עם מעריצים.

תמונת פרומו קצת אחרת ../images/Emo6.gif

פורסם בחשבון הטוויטר: http://twitter.com/hamsterfur שימו לב כמה קת'רין טייר רזתה. באופן כללי היא נראית נהדר, למרות שהיא תמיד נראתה טוב בעיניי. הפנים שלה קצת רזות מידי לטעמי, קצת מזכיר לי את התקופה שדיויד רזה ממש.

קשה לי להאמין.

זה בכמה תמונות, בכמה דברים. חוץ מזה, התמונה הזו לא עברה פוטושופ לפי דעתי, רק תסתכלי על הרגליים שלה וכמה הן לא "מושלמות", בעיקר רגל ימין [שלה, שמאל שלנו]. זו תמונה די אמיתית.

מילי08

Well-known member
דיוויד עדיין רזה מידי

אצל קת'רין נראה לי שזה בעיקר האיפור. הסומק יוצר אשליה של לחיים כחושות.

Apple Scruff

New member
אני לא חושבת שדיויד "רזה מידי",

אני באמת מאמינה שזה פשוט המבנה גוף שלו. יש טיפוסים כאלה, רזים כמו מקל, והחילוף חומרים שלהם כל כך מהיר,שהם לא מסוגלים להשמין גם אם הם יירצו. אולי אם הוא ייתאמן הוא יוסיף קצת שרירים, אבל אה, הוא טוב גם ככה

דניאל, אני באמת לא חושבת שאת ודורם

הולכים להצגה זה בדיוק 'מפגש פורום דוקטור הו'. :p סתם, זה הכל מקנאה.

למה, פעם שעברה היה מפגש פורום בקמדן מארקט,

אבל שכחו ממנו כי לא העלתי את התמונה. אני אתקן את זה מתישהו השבוע. מפגשי פורום בלונדון הם ה-דבר, כולכם מוזמנים!

למעלה