MUSH יש כאן שחקנים?

ygantman

New member
MUSH יש כאן שחקנים? ../images/Emo39.gif

וזה כן מדע בידיוני! וגם פנטסי!
סתם אומרת מראש שלא צגידו שאני נדחפת עים מילים מוזרות

ygantman

New member
עד כידי כך????? ../images/Emo39.gif

זה עולם וירטואלי המבוסס על פי ספר או סדרה שהשחקנים שנכנסים לתוכו לוקחים על אצמם דמות שהם אצמם רכיבים ו"חיים" באותו עולם עלידי משחקם את הדמות שהם בחרו בהתאם לעלילת הסיפור. אני למשל הייתי 4 חודשים שולחת הודעות המסופחת ל HIGH REACH WEYR בעולם במבוסס על הסדרה של PERN.

snift

New member
סיירי כח הרשת

סידרה מוזרה של קלנסי ופיצ´ניק. עולם עתידני משהו בו קיים ממשק וירטואלי למחשב. יש סיםור אחד ממש יפה על עולם מעין DND במחשב.

ygantman

New member
חבל שלא..... ../images/Emo39.gif

שמעתם על "מבוך ההשתקפויות" של LUKYANUNKO אבל נידמה לי שלא תרגמו אותו עדיין.....באצם אולי יש טקסת שלו באנגלית באתר..... לא חשוב, MUSH הוא לא עד כידי כך מציאותי אבל עדיין כיף......הבעיה היא שהוא באנגלית.....

blackwolf

New member
רגע, סיירי כח הרשת זו סדרת ספרים,

לא? אני זוכרת שקראתי שני ספרים שלהם. אחד דווקא היה מאוד נחמד. זה על עולם שהוא כמו המשחק אוטופיה, רק שהאנשים ממש נכנסים אל תוך העולם (VR ) והם יכולים לשחק מה שבא להם: קוסם, איכר, שר קרבות וכ´ו. חביב. כמובן שנוצרת איזו בעיה ואז מתחילה עלילת הסיפור.

Boojie

New member
היי, היי, אפ´חד לא אמר כלום!

נושאים מהסוג הזה נתונים אך ורק לשיקול משתתפי הפורום. למשל, בפורום יואל הישן (עכשיו אורט) האנשים החליטו שהם לא רוצים דיונים במשחקי תפקידים בפורום, ולפיכך (כמעט) אין שם כאלה. עד כמה שאני יודעת, עד היום לא נקבע פה שום כלל כזה, אז לא צריך ישר להתגונן...

למעלה