Music for a While

john1987

New member
Music for a While

בהמשך לפטיש שלי לשיר הזה מאת פרסל (אני עוד הולך לשיר אותו מחר מול קהל - הבערך קונצרט הראשון שלי), רציתי לבקש המלצות על ביצועים והסבר כיצד להשיג אותם. אני מכיר את הביצוע של סילביה מקנייר (שעוד לא הבנתי מה יש ברקע, אולי לאוטה ו-ויולה דה גמבה?), של דון אפשו (לא מסכים עם כמה בחירות ביצועיות אבל מעריך אותם; צ'מבליסט/ית מוצלחת לדעתי) והאולטימטיבית עד כה, של פיליפ ז'רוסקי (קול מצוין וביצוע מצוין; יש לי חשבון לסגור עם הצ'מבליסטית, יוקו נאמורה). מישהו? משהו? תודות מראש

john1987

New member
ועוד שאלה, חצי קשורה

מה הסולם שבו ז'רוסקי שר (יכול להיות שזה מכוון ל415)? השמיעה המוזיקלית שלי מקבילה לזאת של יתוש ביצות ממוצע (עם סליחה מיתושי הביצות).

לא מכירה את הביצוע של ז'רוסקי,

אבל זה מזכיר לי שבזמנו כששרתי את השיר הזה, החלטתי שהפה מינור לא יושב לי טוב
, המורה שלי טענה שיש היכנשהו תווים בסול מינור, חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, ובסוף בעזרת טיפקס ועט שחור הפכתי את הפה מינור לפה# מינור, וטענתי (בפני עצמי) שזה בעצם סול מינור ב-415
. ואם מישהו רוצה את הסולם הספציפי הזה - זה שמור אצלי, בשמחה אעביר לכל מבקש...

john1987

New member
אוכל לשלוח לך

בכל סולם או קבצי מקור של פינאלה 2007

Molchansky

New member
בלי קשר ליצירה הנ"ל

פיליפ ז'רוסקי
אני כל כך אוהב אותו, במיוחד באורלנדו פיוריסי (מקווה שאני כותב נכון את השם) של ויואלדי אבל גם ביצירות אחרות. קול מדהים. זהו הייתי חייב להוציא.

dPolaski

New member
פעם הבאה שאתה מופיע..

תודיע לנו כמה ימים מראש איפה ומתי.. אני בטוח שיש כמה מאנשי הפורום שיישמחו לשמוע אותך...

john1987

New member
יש לציין

שההופעה שלשום, למרות שהיתה מול בערך 40 איש, לא היתה פתוחה בדיוק לקהל הרחב.

john1987

New member
אמארילי

הפסנתרנית היתה עמליה סקיבינסקי (אמא של-). אני יודע שזה שיר חרוש, אבל זה מה שהמורה הרשתה (זה או o cessate ואני לא מחבב את השיר).

john1987

New member
קשה להסביר

אתה תמיד יכול לפנות אלי אישית; הפורום הזה, נראה לי, לא מתאים לקשקושיי.

על פי התיאור הדיסקרטי

זה נראה כקונצרט בבית פרטי. נ"ב 1. אתה עדיין לומד עם אילנית? 2. נרשמת לאקדמיה בי-ם?

john1987

New member
בדיוק

תמיד טוב לדעת שיש אנשים נחמדים פה. אני עדיין לומד איתה, והחלטתי עקב סיבות שאינן קשורות למוזיקה (בעיקר) לא לגשת השנה, ואני מעדיף שלא לדסקס אותן כאן.

למעלה