Music people, Music

Forever NemeSh

New member
Music people, Music ../images/Emo79.gif

תמיד מעניין אותי, איזה עוד סוגי מוסיקה אנשים שומעים, בייחוד כשמדובר באנשים עם אותו טעם פחות או יותר.. רוק ישראלי הוא מגוון ורחב, מעניין לדעת ולראות לאיזה עוד סוגים אנשים פותחים את עצמם מעבר לרוק בעברית.. תמיד יש השפעות והשראות, פתיחת הראש לעוד כיוונים.. אז יאללה שפכו.. מה נמצא אצלכם בין האלבומים והשירים? איזה עוד סוגים מלבד מוסיקת רוק בעברית?

שלמונזה

New member
למען האמת... ../images/Emo168.gif

באמת לא שומעת שום דבר אחר חוץ מרוק ישראלי, יש לי קצת דיסקים לועזיים בבית אבל ממש קצת, וגם רוק בעיקר טיפה פופ, וזהו מבחינת מוזיקה ישראלית אין לי סגנון אחר בבית [אבל אני אוהבת את המוזיקה הישראלית של פעם]

Oyster Girl

New member
בוב דילן ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

פולק, קאנטרי, ג'אז ובלוז. או במילים אחרות - בוב דילן,ג'וני קאש,פרנק סינטרה וטום וייטס

לא רוק?

כאילו, יש אצלי המון אמנים שלא מוגדרים כרוק [אביתר, מאיר ואהוד בנאי, מאיר אריאל, דיוויד ברוזה, אריק אינשטיין ועוד המוני רבים וטובים]. אבל אם מדברים על מוזיקת לעז - שארל אז'נבור
, הקורס, ביטלס, ג'ניס ג'ופלין, דייגו טורס

osn

New member
דווקא כמעט כל מי שציינת

חוץ ממאיר בנאי ואולי ברוזה, הם רוק, ועוד איזה רוק!

אני לא מחשיבה את אריק אינשטיין כרוק

בתקופה עם שלום כן, ויש לו כמה שירים עם טעימות רוק, אבל בשבילי הוא מאוד לא רוק. כנל הביטלס [אם לזו הייתה הכוונה], ואהוד בנאי ומאיר אריאל. ג'ופלין זה בלוז, קורס זה די פופ, וכל השאר ממש לא רוק.

Tin Doll

New member
אממ..

אני אוהבת בעיקר פינק פלויד, פורקיופיין טרי, דרים ת'יאטר, יוטו, רדיוהד.. (ועוד..) ישראלי שהוא לא רוק אני אוהבת את שוטי הנבואה, ג'ירפות(הם רוק?), ועוד שלא עולים לי בראש (ישראלי זה בעיקר רוק אצלי)

Forever NemeSh

New member
ממממ... בא לי גם.. ../images/Emo79.gif

מה עוד יש לי בין האלבומים ובפלייליסט.. פורקיופיין טרי, פלויד, זפלין, הדלתות Dire Straits (גדלתי עליהם!) Guns n' roses k's choise anathema Opeth מעבר לזה יש לי כמה דיסקים של מוסיקת ג'אז למינהם.. ועוד קצת ישראלי שלא נכלל בקטגוריה של רוק כ"כ זה שוטי הנבואה, מוש בן ארי, שלמה ארצי.

Apoca1ypse

New member
נצל"ש- ליריקה לרוק ישראלי

אז ככה, יש פלאגאין נחמד שרץ ברשת, המאפשר למי שמשתמש בו לראות את המילים לשיר שהוא כעת שומע בצורה נוחה ואוטומטית שוקל כלום, ומאוד נחמד תהיתי אם לפרסם אם זה פה, אבל ליריקה של רוק ישראלי אין בכלל, אז ערכתי כמה שירים בינתיים זה פשוט יהיה נחמד אם מישהו יערוך בקלות (דרך המדיה פלייר- ווינאמפ או מה שמתחשק לכם) שיר שמתחשק לו להפיץ את זה לאחרים, ואז תהיה ליריקה קלה ונוחה לכל מי שירצה ואתר לליריקה ישראלית למקרה שאין לכם לינק כרגע, רק אם בא לכם תודה מראש

tink1984

New member
משתדלת להיות פתוחה לסוגים שונים של מוזיקה

אבל האמת היא שאני לא טובה בלהגדיר מהו כל סגנון. ישראלי: ריקי גל, מתי כספי, יוני רכטר, בועז שרעבי, איזבו, מיקה קרני, רונית שחר, מישהו פה כתב שהוא לא מחשיב את מאיר אריאל ז"ל כרוק, אז אני מוסיפה את השם שלו לרשימה.... שירי ארץ ישראל הישנים והיפים תמיד עושים לי טוב על הלב. איך מגדירים את אוהד חיטמן? לועזי: קצת בוב מארלי, בוב דילן, קצת ג'ז , נורה ג'ונס מאוד אהובה עליי, בן הרפר, סטיבי וונדר, מייקל ג'קסון (נו...בשביל הנוסטלגיה). זו דגימה קטנה.

Hosh17

New member
לועזית

ממש אוהבת אבל בעיני רוק ישראלי זו המוזיקה אבל שומעת גם קצת ג'אז, בלוז, פולק, מטאל ופופ סגנון בוי ג'ורג' והבי ג'יז... ממש לא מחבבת את הלהקות האלה של הילדים החדשים כמו כמיקל רומאנס וגרין דיי גאנז אנ רוזס ביטלס הפינק פלויד אואזיס מטאליקה לד זפלין הדלתות בוב דילן אליוט סמית קווין !!!! לו ריד לאונרד כהן קינג קרימזון הקינקס קצת בלר קצת הקיור רדיוהד פרל ג'אם ג'נסיס איגי פופ

Funky Giraffe

New member
אאאאאאמ

חוץ מרוק ישראלי המון אולד סקול עברית: יוני רכטר, כוורת, אריק איינשטיין, צליל מכוון, שם טוב לוי... אפשר לכנות את זה במובנים מסויימים רוק ישראלי אבל זה לא פאר אקסלנס היפ הופ, Fאנק, ג'אז, בלוז, נו-מטאל, רגאיי, סקא-Pאנק, דראמ'נ'בייס, מוסיקה ערבית מאיזור מרוקו-אלג'יר(Rai) וזהו פחות או יותר למרות שאני פה ושם גם נוטה לסגנונות אחרים שאני שומע בתדירות נמוכה יותר בלי להתעמק בהגדרה, רציתי לציין שלאחרונה ממש ממש ממש ממש מממממממש התאהבתי באלבום הבכורה של אביתר בנאי. יצירה אמיתית.

Miss Triple H

New member
באנגלית..

אפשר למצוא בדיסקים שלי את לד זפלין, פינק פלויד, נירוונה, אואזיס, דה שינז, בלאקפילד ועוד כמה דברים נחמדים

אני שומע הכל....

אבל הלהקה העיקרית שלי היא גרין דיי
. אבל תמיד אני מערבב.[קווין, נירוונה וכו',MCR, פאניק וכו'..]

למעלה