MUSIC POLL STIRKES AGAIN!

my BEND

New member
MUSIC POLL STIRKES AGAIN!

איזה דיסק לא משנה איזו להקה קניתם\צרבתם לאחרונה? אתחיל את העניין בכך שאספר שהחדש של מוניקה סקס נשמע חביב מאוד למרות שחלק מהשירים פשוט נשמעים טיפקס כזה... נ.ב. איך קונים B-SIDES וכאלה נדירים בלי לשבור את הראש ואת התקציב? שוב אני מזכיר שתרומות מתקבלות בברכה

naps

New member
The Avalanches

הדיסק הראשון והיחיד בינתיים שלהם. כולכם בטח מכירים שיר אחד שלהם- Since I Left You. אולי אתם מכירים גם את Frontier psychiatrist. דיסק שקניתי כי הוא נראה לי שונה ומעניין. מהבחינה הזאת הוא עמד בכל הציפיות. דיסק מאד שונה שלא שומעים כל יום. קשה לי קצת להגדיר אותו אבל הטרקים שם די מוזרים, אם כי מוזרים בצורה טובה. הדיסק ממש בא כיחידה אחת. יש מקומות שלא שמים לב אפילו שעבר טרק. מומלץ מאד למי שרוצה לגוון קצת!

naps

New member
שכחתי לציין

שלדיסק קוראים גם Since I Left You. תודה, סליחה, ושלום. אורי

אנה-

New member
לא משהו כזה מוכר

האמת אחי קנה אבל הוא טוב! spiritualized-let it come down

mirikel

New member
hey!!!!!

אני אוהבת לשמוע את SPIRTUALIZED!!!!!! אני מאד אוהבת את BROKEN HEART

יש כמה...

יש שלושה שקניתי לאחרונה: tindersticks - can our love... דיסק מצויין, שקט נורא, ומאד יפה. cocteau twins - treasure הימור מוצלח, לא הכרתי אותם קודם, אבל הם הדהימו אותי לטובה, יש לה קול מדהים לאליזבת´ פרייז´ר (שרה גם עם massive attack) tori amos- strange little girls - קצת אכזבה, זה טורי אבל זה לא ממש היא כי היא עשתה עיבודים לכל מיני שירים שמה, יש שם כמה עיבודים נורא יפים ויש כמה יפים פחות אבל שורה תחתונה, זה לא משתווה לשאר הדיסקים שלה.

naps

New member
tindersticks

אח שלי קנה את הדיסק והמליץ לי לשמוע אותו, אבל עוד לא יצא לי. עם זה שעוד מישהי שאני מכיר המליצה לי עליו ועכשיו גם אתה, נראה לי שכדאי שאני אשמע אותו כבר. אורי

lull^

New member
cocteau twins - treasure

דיסק מצוין. ממש ממש יפה. בחירה טובה!
[נכון זה נשמע כאילו הזמרת שרה בשפה אחרת ולא באנגלית ? חח..]

חשבתי בהתחלה

שהיא שרה בלטינית, וגם השמות של השירים מוזרים לאללה, וגם הייתי בטוח שיש שתי זמרות. את מכירה עוד אלבומים שלהם? או את this mortal coil ?

lull^

New member
אממ

יש לי גם את האוסף Stars and Topsoil וגם את Heaven Or Las Vegas

FakePlasticGirl

New member
איך אתה יכל להשוות בין

מוניקה סקס לטיפקס?! אגב נחמד לגלות שיש פורום רדיוהד

my BEND

New member
welcome to the radio-club../images/Emo99.gif../images/Emo32.gif

נראה לי שאת חדשה כאן וחוץ מזה יש אייקונים שחייבים למצוא תירוץ להשתמש בהם המנהל הוא אחד בן 20+ והוא לא כאן אז אני אשתלט לשניה כדי להגיד בשם כולם ברוכה הבאה...אם את נשארת אנצל את ההזדמנות להוסיף תמונה של רובין אני חושב שכולכם פה מכירים אותו.. הוא אחלה גבר והוא גם הוא אוהב פינגפונג בנוסף לכל (אם אתם זוכרים למה אני מתכוון)

אנה-

New member
משהו נחמד

אחי גם הביא at the drive in -relationship of command זה ממש לא רע

~*~gaL

New member
SURPRISE SURPRISE

תאמינו או לא, יום הולדתי הגיע, ולאחר זמן ארוך ביותר של שמיעת השירים מהדיסק הזה במחשב - סוף סוף קיבלתי אותו OK COMPUTER שמעתי את החדש של מיוז צרוב, אבל לא ממש התרכזתי בו, הביאו אותו לאחותי והוא עדיין אצלנו אז אני עוד אשמע אותו שוב. בינתיים - הוא ענק. הוא גם הביא לה את של לינקין פארק (כן, כן) שבו בכלל לא התרכזתי כי לא יצא לי, אבל גם אותו אני אשמע. האינויזיבל באנד של טראוויס גם יהיה אצלי בקרוב :)

למעלה