Music Video

LoLo16

New member
Music Video

שלום לכולם! קודם כל, מזל טוב על הפורום!! אני חולה על הלהקה הזאת! רציתי לשתף אתכם במשהו שעשיתי שקשור אליהם אבל ייתכן שבכלל לא יעניין אתכם, אבל אני אנסה- עשיתי Music Video (קליפ) לסדרה שאני מאוד אוהבת- לויס וקלארק, עם השיר של דה קולינג-Wherever you will go. אפשר למצוא את הקליפ כאן, ואני אשמח לשמוע פידבקים! (קובץ WMV, שניתן לראותו עם מדיה פלאייר רגיל של ווינדוס) נ.ב, השיר "אדריאן" הוא שיר מדהים!! אני חולה עליו! אבל על WYWG, יותר...
(יפה לאלכס (זה השם של הסולן, נכון?) עם השיער ככה)

Adrienne

New member
זה יפה, האיכות לא כל כך משהו אבל

יפה, רק שהשיר לא כל כך מתאים לקליפ, השיר במקור הוא על מישהוא קרוב לאהרון ואלכס שמת(לא מישהוא אחד, שני אנשים שונים אבל קרובים) והם כתבו את השיר בשביל זה, הקליפ שלך הוא כזה שמח וככה לא מתאים, אם היית מוסיפה את הקטעים שבהם לויס הייתה עם לקס וכאלו ורואים את קלארק סובל אז זה היה מתאים. הקליפ יפה מאוד והרעיון מקורי.

LoLo16

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני יודעת שהאיכות די גרועה, אני מנסה לתקן את זה.
בקשר לשיר, אני לא ידעתי שהשיר על מישהו שמת.. מסכנים..
אני הבנתי מהשיר שזה על מישהי שהוא יצא מחייה לא בכוונה (Who will be there to take my place, When I´m gone...), אז השתמשתי בהרבה קטעים מניו-קריפטון שקלארק נאלץ לעזוב ולהשאיר את לויס על כדור-הארץ. והיו קטעים שמחים כי זה שיר קצבי בפזמון ובסוף, אז זה היה מוזר אם הייתי שמה שם רק קטעים עצובים. תודה על המחמאות!
זוהר!

למעלה