Mustop

jobs

New member
Mustop

שלום. גם אני בין נפגעי MUSTOP. האם מישהו יודע מה קורה? בשירות לקוחות הם אומרים שכל החבילות יסופקו. ב DHL (החברה שביצעה עבורם את ההובלה) הם טוענים שחייבים להם כסף, ועל כן הם ימכרו (?!) את החבילות... אם יש התארגנות צרכנים, אשמח להצטרף. ירון

T.J

New member
נפגעי מסטופ

גם אני לצערי תקוע עם משלוח ששולם בכתובת בניו ג´רסי. קבלתי את אותם התשובות. נראה לי שיש עוד רבים. זו לדעתי גנבה מתוחכמת, לא ניתן לבטל את העיסקה כי מבחינת הספק היא בוצעה. המשלוח שלי תקוע כבר 3 שבועות ושמעתי כל מיני סיפורים כולל "בעקבות האסון..". בדעתי להגיש תלונה במשטרה ומקווה ששאר הנפגעים יעשו כמוני. אשמח לקבל את פרטי בעלי החברה.

odedg

New member
מסטופ

יש כבר פעילות רבה שלנפגעי מסטופ באינטרנט וכן כתבות בנושא. התרשמותי שאכן אולי תהיה בעיה לפעול מול חברות האשראי, אך חייבים לנסות, מהר ובכתב (פקס ומכתב רשום). כמו כן ניתן לפנות לשלטונות המכס (נסו 039715510 או 039715515 , לחברת DHL שיש לה נציגות בארץ והיא כנראה המובילה של מרבית המוצרים. הבעלות על החברה נמצאת בידי ; בעלות החברה מתחלקת בין קרדן טכנולוגיות (50%), דורי דנקנר, אלברט אלחדף ודני אלחדף ,יניב זינגר וגל וגנר. ניתן לפנות לרשם החברות בתל אביב (במשרד המשפטים) ולברר פרטים מדוייקים.

T.J

New member
נפגעי מסטופ

תודה על האינפו., מקווה ששאר הנפגעים "יהפכו כל אבן" כמו מערכות עיתונים, התמ"ס, מועצה לצרכנות ובית משפט לתביעות קטנות. לא לותר! בהצלחה.

אין לי אמצעים לזה...

בקושי את ה100 דולר להזמנה הזאת היו לי...עכשיו גם אין לי 100 דולר וגם אין הזמנה...

namrur

New member
אתה יכול לומר לי

מי אמר לך ב DHL שהחבילות ימכרו? כי שמעתי את זה פעם אחת, שוחחתי ישירות עם סמנכ"ל השיווק שלהם והוא אמר לי שהם לא יעשו שאת בשום אופן. מבחינה חוקית, החבילות לא שלהם, ולכן מכירה שלהם רק תסבך את המצב.

למעלה