My Best Weekend Ever!

A Kiss To Kill

New member
My Best Weekend Ever! ../images/Emo13.gif../images/Emo228.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/תוכנית/ספר השבוע? משהו טוב/רע שקרה השבוע? ציטוט השבוע? תמונה השבוע? תכנונים לשבוע הבא? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo שיהיה שבוע טוב ומוצלח!

A Kiss To Kill

New member
בע"פ שלי נכנסתם, קראתם והגבתם! ע"פ!../images/Emo228.gif

שיר השבוע של MCR? I'm not Ok שיר השבוע בכללי? ניצחת איתי הכל-עמיר בניון אמן/אלבום השבוע? מוקי
אמינם
סרט/תוכנית/ספר השבוע? דור הפרוזאק-אליזבת וורצל מועדון לילה
עלטבעייי
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
גדנ"עעעעעעעעעעעע היה פשוט עוווווווווווווווולם!
פתחתי חשבון בנק וקיבלתי 75 שקל לקנות ספר ^^"
החניכים המדהימים שלי עשו לי מסיבת הפתעה בפעולה והביאו לי עוגה ובלונים.. אהובים שלי
תג הצופיות.. טיול מדהים, נהנתי כלכך
יצאתי עם חברות למסיבה.. חחגנו שם יום הולדת
הייתי אתמול עם חברות אצל חברה בקיסריה... היה כיף
נירו לוי המלך העביר לנו הרצאה בגדנ"ע על סמים
ציטוט השבוע? חחחחחח ואו, סוף סוף ישלי כמה!! הסמלת:"יש לי כמה קווים אדומים שאף אחד לא חוצה אותם!" דנה:"הקשב הסמלת, איפה נמצאים הקווים האדומים?"
המפקדת:"רדי ל-20, בהצלחה!" שחר:"אבל המפקדת, אנחנו רק 19!" אתמול היינו בבריכה אצל חברה שלי, ויש בתוך הבריכה שלושה פנסים מחממים בטרוף.. אני הייתי על אחד ועוד שתיים על האחרים. פתאום מישהי נכנסת לבריכה מלי:"מישהי יכולה להביא לי קצת פנס?"
אני:"הורים זה עם דפוק..." רון:" אם שניהם דפוקים והם יצרו אותך זה אומר שאת דפוקה בריבוע" דולב:"אמי, את יכולה להכניס את הזה שלי לזה שלך?" חחחחחחחחחחחחח ואו, באותה שניה שתיתי ונחנקתי מהמים
טוב.. זה מה שאני זוכרת.. היו עוד פול.. אבל, זיכרון של דג.. תמונה השבוע? צלפייייית משהו
תכנונים לשבוע הבא? ללמוד
כלכך התרגלתי לחופש :\ הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאא גם אצלינו נירו לוי היה בגדנע!../images/Emo55.gif

איפה היית? הייתי בשדה בוקר.. היה ממש אדירררר

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifSuper JuniOR!!! ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של MCR? אממ... אני חושבת שהיה משהו... לא זוכרת.
שיר השבוע בכללי? -כל- השירים של סופר ג'וניר
וכמובן טויז[כל האלבום כאילו] של ס"ב, היומאנואיד של ט"ה ודה בוי הו ניו טו מאצ' של מיקה~~ וקצת מיאבי וכאלה~ ודבסק ואראשי~
אמן/אלבום השבוע? סופר פאקינג ג'וניור!!!!!!!!1111
סרט/תוכנית/ספר השבוע? סרט- מועדון קרב
תוכנית- Exploration of the human body, זו תוכנית של סופר ג'וניור שהם עושים כל מני ניסויים מפגרים כאלה על עצמם
וגם וויל וגרייס~ ופרוייקט מסלול, והטאליה. ספר- קול למתים
משהו טוב/רע שקרה השבוע? לא זוכרת..
ציטוט השבוע?
לא זוכרת
תמונה השבוע? שינדונג מנשק את היצ'ול, ושיוון מאחורה~
זה מאחד הקליפים שלהם, לא זוכרת איזה
תכנונים לשבוע הבא? ללמוד את כל השמות של סופר ג'וניור...? X_X
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמת באיחור קצת. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? שמעתי כל מיני.
שיר השבוע בכללי? The Fray - Over my head A Day To Remember - Over my head (cover) A Day To Remember - If it means a lot to you There For Tomorrow - Sore Winner Three Days Grace - Lost in you Daughtry - Ghost of me Mayday Parade - Anywhere but here If you can't live without me why aren't you dead yet? אמן/אלבום השבוע? כל מה שלמעלה. סרט/תוכנית/ספר השבוע? סרט- שוב בן 17
, יס מן. תוכנית- מועדון לילה, יומני הערפד. משהו טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי בבית חולים מאתמול ועד.. לפני חצי שעה. היו לי כאבי בטן מטורפים
הקאתי והיה לי חום. עשו לי מלא בדיקות בבטן ודם והכל היה תקין... והשאירו אותי איזה יום וחצי בצום וזה היה סיוט.
אבל עכשיו קצת יותר טוב.. נראה לי. יש לי סוג של טראומה שאני אקום מחר ואקיא שוב. ><
ישנתי אצל חברה והיה ממש נחמד.
הייתי אצל אחי ועם דני דודים ועשינו על האש והיה מצחיק. ציטוט השבוע? אין לי כוח להיזכר אם היה. תמונה השבוע? עשיתי לאנג'ל קוקיה. תכנונים לשבוע הבא? אין לי מושג. מקווה לנסוע לת''א...

NoAmItA ChAn

New member
גם טיפה באיחור D:

שיר השבוע של MCR? סליפ 3> שיר השבוע בכללי? Resistance - Muse Undisclosed Desires - Muse אמן/אלבום השבוע? לא שמעתי הרבה השבוע, אבל מיוז ומכ"ר 3> סרט/תוכנית/ספר השבוע? סרט - מטריקס, ראיתי טיפה XD ו-"אהבה בתפריט". קתרין זיטה ג'ונס מושלמת 3> תוכנית - גוסיפ גירל (סיימתי עונה ראשונה בארבעה ימים), האוס פרק ראשון עונה שישית, נמלטים (סיימתי עונה ראשונה) ספר - הארי פוטר 6 XD; משהו טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי חולה ופיספסתי מלא לימודים ומבחן.
ראיתי גוסיפ גירל בבית D: ציטוט השבוע?X תמונה השבוע?X תכנונים לשבוע הבא?מבחן בביולוגיה היום, מבחן בערבית בחמישי~

STEMINEM

New member
חח 4 עונות של נמלטים סיימתי תוך שבועיים

אי אפשר לעצור XD

NoAmItA ChAn

New member
אח שלי הקטן התמכר לזה! XDDDDDD

ואני אוהבת את וונתדשעכץחשדכךדשחכ מילר *-*

מורני666

New member
"All I want is a little of the good life"../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR? 1. Demolition Lovers 2. The Ghost Of You 3. Give 'Em Hell, Kid שיר השבוע בכללי? Three Days Grace - World So Cold (אלבום חדש!
) אמן/אלבום השבוע? Three Days Grace - Life Starts Now סרט/תוכנית/ספר השבוע? הבלדרית / דניאל סילבה (ספר, עוד לא סיימתי אותו...) משהו טוב/רע שקרה השבוע? הטוב: # ידיד שלי סיים קק"צ (קורס קצינים), וסופסוף יצא לי לבקר בבה"ד 1 !
קר שם רצח. # מצאתי זמן לעשות דברים, שזה נדיר ממש ממש... לדוגמא: להכנס לכאן. הרע: # תורנות מטבח זוועתית, איכסה פיכסה. # המש"קית רס"ר תפסה אותי על מדי ב' מחוץ לבסיס, שזה אומר משפט אצל הרס"ר... פיכס, לא מספיק קיבלתי כבר דו"ח מ"צ? זין על הדיגום שלהם. # חבר שלי סוגר שבת.
ציטוט השבוע? חברה_1: "חלמתי שאני בהיריון." חברה_2: "זה אומר שיהיו לך הרבה נחשים!!!" אני + חברה_1: "מה? :-|" חברה_2: "אה, אופס! אם את חולמת על נחשים זה אומר שאת בהיריון..." חברה_3: "אני חלמתי על נחשים. :-|" תמונה השבוע? תמונה שמזכירה לי את הימים הטובים שלפני הצבא... כשעוד היה לי נזם, ופירסינג בטבור, ויכלתי ללבוש מה שמתחשק לי, ולהגיד מה שמתחשק לי, ולעבוד בשביל יותר מ-350 ש"ח בחודש, ולהיות בבית מדי פעם, ולישון כמו שצריך... למה התלוננתי על התיכון, למה? |בוכה| תעשו שזה יחזור... ]; תכנונים לשבוע הבא? אממ, צבא? ];

מורני666

New member
אז זהו, שאני שאלתי את עצמי אותה שאלה בדיוק.

סתם, אני נכנסת ככה, פעם בחודש-חודשיים-שנה... :)

EveDark

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifה-סלקציה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

חה
שיר השבוע של MCR: I'm not O-Fucking Kay שיר השבוע סתם ככה כי בא לי: לחזור הביתה- בועז מעודה. אמן\אלבום השבוע: I am...Sasha Fierce- Beyonce סרט\תוכנית\ספר השבוע: בורדל. משהו טוב\רע שקרה השבוע: הכרתי אנשים חדשים וטובים :) ציטוט השבוע: אוף איתכם, מי זוכר עכשיו. "מה זאת הכומתה המוזרה הזאת!@?%"- על כומתה משנת 93' שקניתי. תכנונים לשבוע הבא: להיות בצבא. מה? מה אתם מסתכלים עליי ככה?

Rose131

New member
אבל תקראו, ביצ'ס!

שיר השבוע של MCR? I never Told you להלהלה. שיר השבוע בכללי? Crazy Bitch- Buckcherry יזהר אשדות- צילו של יום קיץ Bullet with Butterfly Wings- Smashing Pumpkins I better be quiet now- Elliott Smith Which Will- Nick Drake אמן/אלבום השבוע? Buckcherry! סרט/תוכנית/ספר השבוע?עדיין עם "נאמנות גבוהה" של ניק הורנבי
[כי אין לי זמן לקרואאא] משהו טוב/רע שקרה השבוע?היה ממש מגניב בסדנת רמת הגולן, וסיימנו לבנות את המבנה הארגוני של המכינה, קיבלתי את ההתנדבות שרציתי.. ורע? איזה ריב שהיה לי עם מישהו במכינה. ציטוט השבוע? אחי הקטן: ו2+3 זה 5! אבא: ומה עוד אתה יודע? אחי הקטן: ש-1 ועוד מלא זה 10! תמונה השבוע? הלנה ואני מדגימות ניווטים בזמן הסדרת ניווטים.
תכנונים לשבוע הבא? התחלת התנדבות, חלוקה לועדות, כניסה לניהול עצמי. אממ.. העברת יום רבין לתלמידים ביסודי? ואולי פוגשת איזה מישהו שיצאתי איתו פעם.

למעלה