my bet for this week

cwoodson

New member
my bet for this week

my bet for this coming week: Car- kc: kc-7 den-jack: den-7 indi-ten: ten-3 49ers-no: no+7 was-nyg: nyg-3 chi-gbay: gbay+7 hou-det: det-3 pitt-ball:pitt+3 stl-atl: stl 3 buf-oak: oak-7 ne-ari: ne-3 sea-tb: sea -3 cle-dal :dal-7 nyj-sd : nyj-7 mia-cin :cin+7 min-phi :phi-3

Yo-man

New member
שלום יובל וברוך הבא

אני מבין שכבר ביקרת בווגאס פעם, או לפחות באטלנטיק סיטי... הרשימה שלך מרשימה, אבל אם אתה רוצה להשתתף בתחרות הפורום אני אאלץ לבקש ממך להתייחס ל-4 המשחקים שנבחרו ולציין מי ינצח. ההפרשים לא נספרים אצלינו (בשלב הזה). אם הכנסת את ההערכה שלך לכל משחקי השבוע just for kicks, אין בעיה. זה נראה לי יותר מידי מידע, אבל לך תדע. אולי אתה פותח פה טרנד חדש. אני אחכה לראותאת התגובות. בכל מקרה, לתחרות שאנחנו מארגנים פה זה יותר מידי עבודה, לעבוד על כל המשחקים כל שבוע, אבל טוב לראות אותך פה. אני שמח על כל חבר שמצטרף אלינו, ונראה לי (תחושה שכזו) שאתה מבין מספיק בפוטבול ושתוכל להשתלב בדיונים, ויכוחים, המלצות ודיעות הנפרשים כאן לפני אחרי ובזמן המשחקים. רק תזכורת קטנה - אם אתה מתכוון לכתוב על משחק ששודר תוך פחות מ-48 שעות ממועד שידורו, אנא צרף את הסמל הזה
לכותרת... שלא נהרוס למקליטים למינהם את חווית הצפיה. אם משהו לא ברור, אל תהסס לשאול (כאן או במערכת המסרים). תודה, שנה טובה ובהצלחה העונה. PS - מי הקבוצה שלך ?

זאת בעצם לדעתי ...

השיטה המעניינת יותר , בצורה מקצועית . מי שלא מבין בזה , אפשר להסביר לו בלי בעיות תוך 2-3 דקות . לדעתי כדאי להמשיך עם ה4-5 משחקים לשבוע , אך לעבור איתם לשיטת הליינים . הרבה יותר מאתגר .

למעלה