My chemical romance- The history

Hadar way

New member
My chemical romance- The history

חדש חדש ביוטיוב מה הקליפ האהוב עליכם?

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif חבל שהם לא הוסיפו את הקליפים מBULLETS

זה היה מוסיף יותר עומק ונפח לקליפ ^_^ חיחיחי

lilison13

New member
לייק!!

DESOLTION ROW, ו I DON'T LOVE YOU כי ג'רארד כ"כ חמוד שם!! ומהחדשים כמובן את שניהם!

SugarRush

New member
איזה הרגשת נוסטלגיה זה העלה לי

I'm not OK ישאר תמיד כאחד הקיפים האהובים עלי. The ghost of you, desoltion row והחדשים כמובן! =]

NoAmItA ChAn

New member
מגניבבבב!! *-*

זה ממש מגניב!! רואים שהקליפים שלהם איכותיים ביותר! הקליפ הכי פחות אהוב עליי זה IDLY. קליפ טיפה משמים \: אבל אין, רואים שמארק ווב עשה עבודה נהדרת בכל הקליפים שלו! *-*

Izushka

New member
שלום../images/Emo9.gif

ראיתי הופעה של MCR מהדיודי של TBP והיה שם שיר שלא הכרתי אחרי קצת חפירות בגוגל הבנתי שלשיר קוראים STAY שדרך אגב הוא ממש ממש יפה
וחבל שהם לא הכניסו אותו לשום אלבום.. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם הם הקליטו את השיר הזה בגרסה נורמלית או שיש רק גרסאות הופעה? וגם רציתי לשאול איזה עוד שירים יש להם שלא נכנסו לשום אלבום? תודה על העזרה

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif בקשר ל'סטיי',

הוא היה אמור להיות באלבום החדש, אבל הם החליטו להקליט אלבום אחר לגמרי, אז הוא לא נכנס. עוד שירים שלא מופיעים באף אלבום: Desolation Row Kill all your friends לא מצליחה להזכר בעודXDDD זכרוני בעייתי היום עקב פעולות מיותרות

Izushka

New member
טנקס

לגבי Desolation Row, לא הבנתי למה הם הוציאו לו קליפ? או שזה שיר שמופיע בתוכנית או בסרט כלשהו?

NoAmItA ChAn

New member
יש כמה:

Song 2 (במקור קאבר של הלהקה Blur) דסוליישן רואו (גם הוא קאבר, של בוב דילן) Kill All Your Friends (בי-סייד [AKA שיר שלא נכנס לאלבום וצורף לסינגל] של פיימוס לאסט וורדס) My Way Home Is Through You (כנ"ל, בי-סייד לפיימוס) Heaven Help Us (בי-סייד של וולקם טו דה בלאק פרייד) Desert Song (שיר שהוקלט במיוחד לדיוידי הראשון, Life On The Murder Scene) Under Pressure (קאבר שלהם יחד עם הלהקה The Used) Bury Me In Black (שיר שצורף לגרסה של ט'רי צ'ירס שיצאה ביפן) Jack The Ripper (קאבר של מוריסיי) Sister To Sleep (שיר דמו, אז אני לא כל כך מחשיבה אותו XD) All I Want For Christmas Is You (קאבר של מאריה קארי, אם אני לא טועה) Astro Zombies (קאבר של Misfits) ונראה לי שזהו :) אם יש למישהו משהו להוסיף, אשמח אם תעשו זאת!

Hadar way

New member
בעיקר הקליפ המלא

והקטע של פראנק והבת עם היו האב סומטינג ין יור איי XD

XoLilMissLolaoX

New member
וואי לגמרי!!../images/Emo45.gif

הוא לגמרי עשה תקליפ הזה עם ה"יו האב סאמת'ינג אין יור איי" או אם היציאה מהלוקר המרק הנשיקה וה"טראסט מי" הניסוי שהפך למיץ תפוזים והמשקפת
ובכלל כל הרעיון של נקמת האנדרדוג זה רעיון מאוד מוצלח

למעלה