my chemical romance

RozeMary

New member
my chemical romance

מאיפה השם ללהקה? הרומן הכימיקלי שלי? או הרומן שלי עם כימיקלים? מישהו יודע מה הסיפור מאחורי השם?
 

Love Bem

New member
כןן

זה הרומן הכימקלי שלי וזה ספר שמייקי קרא (תכף אורנה תבוא עם השם המלאה) לא קראו לספר my chemical romance קראו לו בשם אחר בל לא זוכרת קיצר בגלל זה קראו ללהקה ככה אגב יש לך את זה מאמרים! ותנסי לנצל"ש פעם הבאה כי דיברנו אל הנושא הזה מספר פעמים!
 

kati666

New member
:-\

תפסיקי להעיר לאנשים לנצל שרשור,זה לא שהיא חברה בפורום,ממש מיותר מצדך ההערות האלה.חוץ מזה שדיברנו על הנושא פעם אחת לפי דעתי.
 

Love Bem

New member
בסדר סליחה

חשבתי שהיא בפורום לא ידעתי מצטערת איך שלא קראים לך! ותגידי מה הקטע שלך איתי את מתנהגת ממש לא נחמד אלי יש צורה יותר טובה להגיד את זה! ועם צשהו מפריע לך תשלחי לי מסר! זה די מעליב עם זאת הכוונה שלך אז אל תתדברי איתי אני מבקשת ממך!?
 

love mcr

New member
אמ..אבל..

הרומן הכמיקלי שלי אומר כיאלו רומן שנהרס?
 

EnchantedS

New member
ניראה לי שזה התמכרויות לכימיקלים

(סמים, כדורים, וזה...), אבל אני לא בטוחה...
 

GUILTY

New member
כן נכון זה בגלל ה"אהבה" התמכרות

שהיתה לו.....זה דיי התאים עם השם
 
כן , מה שחשבתי, ../images/Emo7.gif

מיייקי
אבל אני אוהבת את האיפור שלה..
 

קרניjack

New member
בכוח, בכוח.

לגרום לאנשים לראות כמה הם מאושרים, וכו'. אני לא חושבת שאם הם באמת היו כל כך שלמים בעצמם, הם היו עושים דברים כאלה.
 

RozeMary

New member
חחחחח תרגעו בנות

ודרך אגב אין שום שרשור ולא במאמרים ולא כלום על הנושא הזה :) אז תבדקי לפניי ההערות
 

kati666

New member
../images/Emo152.gifיאפ..

מייקי קרא ספר שקראו לוEcstacy:Three Tales of Chemical Romance ואמר לגרארד שmy Chemical Romance זה שם יפה ללהקה...כמה חודשים אחריי זה ג'ר ומאט הקימו את הלהקה.
 

keisamit

New member
נצ"לש! ../images/Emo26.gif

יש לי התקף התלהבות מהפורום!!!!!1 אני כל שניה בודקת פה הודעות. כמה זמן שזה לא קרה לי. נכון שזו הודעה מיותרת?
 

EveDark

New member
הסבר, עם השם מלא שם הספר

מייקי, בעברו הלא כל-כך רחוק, עבד בחנות ספרים. במהלך שהותו שם קרא את הספר-"Ecstacy: Three Tales of Chemical Romance" הוא וג'רארד דיברו, ומייקי אמר לו שאם יוסיפו my לפני השם זה יכול להיות שם ממש מגניב ללהקה. עוד לפני שהם דיברו, ג'רארד חשב על להקים להקה. פחות מחודש אחרי השיחה שלהם, ג'רארד התחיל להקה עם המתופף לשעבר, מאט פליסר. הלהקה נוסדה בתקופת אסון התאומים, ומייקי הצטרף ללהקה בתור באסיסט כדי לעזור לאחיו, ו[בערך] כל השאר היסטוריה. אם את צריכה\רוצה\מעוניינת בעוד פרטים, אל תהססי לשאול :)
 
למעלה