My Cup Of Tea

niranat

New member
My Cup Of Tea ../images/Emo185.gif

קודם כל, כדי להזכיר לכם, אלה הבנות שהתחילו את התחרות:
אווה
יה-יה
אן
טוקרה
קאסי
מגדלנה
ג'ניפר
אמנדה
נורל
קריסטי
ליה
ניקול
ג'ולי
קלי ובגלל שאנחנו כאלה טובי
, אנחנו משחקים משחק שנקרא
My Cup Of Tea
שבו אנחנו צריכים להגיד אצל מי דבר מסוים הוא הכי טוב. אני נותנת רשימה של דברים [עיניים, אף, שיער, אופי, פנים באופן כללי, רגליים, שמחת חיים...] וכל אחד אומר על כל אחד מהדברים האלה אצל מי מהבנות זה הכי טוב. למי יש... עיניים הכי יפות - אף הכי יפה - שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן
] - רגליים הכי סקסיות - מבט הכי מתנשא - לב הכי טוב - רצון הכי גדול לנצח - פה הכי יפה - הליכה הכי יפה - הכי הרבה שמחת חיים - אופי הכי כיפי - גוף הכי יפה - פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] - הכי הרבה קסם אישי - גודל הכי יפה של חזה - בטן הכי יפה - האופי שהכי דומה לאופי שלך - אופי הכי מתבלט - ותשתדלו לא לעשות את זה לפי הפייבוריטית שלכם אלא לחשוב טוב טוב ולתת לכל אחת את הדבר שהכי הכי אצלה!

דנדושה15

New member
עונה

למי יש... עיניים הכי יפות - אמנדה אף הכי יפה - נורל שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -נורל רגליים הכי סקסיות - נורל מבט הכי מתנשא - אמנדה לב הכי טוב - ניקול רצון הכי גדול לנצח -אווה פה הכי יפה -ניקול הליכה הכי יפה -אווה הכי הרבה שמחת חיים -אווה אופי הכי כיפי -אן גוף הכי יפה - ניקול פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -ניקול הכי הרבה קסם אישי -אן גודל הכי יפה של חזה -נורל בטן הכי יפה -נורל האופי שהכי דומה לאופי שלך -לא יודעת
אופי הכי מתבלט -אווה

עונה

עיניים הכי יפות -לדעתי אווה אף הכי יפה - חחח אין כזה..כל האפים רגילים שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -ג'ולי...שמתי לב שלהודים יש שיער כ"כ יפה...יש בכיתה שלי ילדה הודית ויש לה שיער מדהים....כאילו כל יום היא עושה פן... רגליים הכי סקסיות - נורל מבט הכי מתנשא - אממ אין לב הכי טוב - טוקרה רצון הכי גדול לנצח -אווה פה הכי יפה -קלי
סתם הליכה הכי יפה -מאיפה לי הכי הרבה שמחת חיים -נורל...היא חמודה כזאתי אופי הכי כיפי -נורל גוף הכי יפה - לרוב יש גוף יפה... פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -אן...היא הכי יפה בפנים...כל השאר לא יפות במיוחד בפנים הכי הרבה קסם אישי -נורל גודל הכי יפה של חזה -טוקרה
בטן הכי יפה -אין האופי שהכי דומה לאופי שלך -אין אופי הכי מתבלט -לא יודעת

niranat

New member
לטוקרה יש גודל הכי יפה של חזה?! ../images/Emo12.gif

הוא עצום
אדיר
ענק
כביר
מפלצתי
גם לדעתי חזה גדול זה יפה, אבל יש גדול ויש גדול!!!! זה בכלל לא חזה, זה מחלבה
אבל על טעם ועל ריח..............

JULI4561

New member
חחח מחלבה ... ../images/Emo6.gif

אבל את צודקת על טעם ועל ריחחחח

Pink Angel1

New member
אוקיי

עיניים הכי יפות - אמנדה אף הכי יפה -
שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -קריסטי, תספורת יפה. רגליים הכי סקסיות - יה יה מבט הכי מתנשא - ג'ניפר לב הכי טוב - אין
רצון הכי גדול לנצח - יהיה ואווה פה הכי יפה -ניקול הליכה הכי יפה - לא זוכרת הכי הרבה שמחת חיים -נורל אופי הכי כיפי -אווה גוף הכי יפה - אמנדה פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] - הכי הרבה קסם אישי -אן גודל הכי יפה של חזה - אין לי שמץ בטן הכי יפה -אמנדה האופי שהכי דומה לאופי שלך -
אופי הכי מתבלט- אווה ואמנדה * יש לציין שרוב התשובות שלי התבססו על התמונות האלו של הבנות

Pink Angel1

New member
../images/Emo122.gif תיקון

פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -אן הכי הרבה קסם אישי -אן

עדידי15

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

עיניים הכי יפות -אמנדה אף הכי יפה - עוד לא בחנתי כאילו מה?! שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -קאסי רגליים הכי סקסיות - לא יודעת מי מסתכל על זה בכלל
מבט הכי מתנשא - קלי
לב הכי טוב - יה יה וטוקרה רצון הכי גדול לנצח -קאסי פה הכי יפה -אווה הליכה הכי יפה -אווה וטוקרה הכי הרבה שמחת חיים -טוקרה אופי הכי כיפי -טוקרה גוף הכי יפה - פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] - הכי הרבה קסם אישי - גודל הכי יפה של חזה - בטן הכי יפה - האופי שהכי דומה לאופי שלך - אופי הכי מתבלט -

עדידי15

New member
שיט לא ראיתי את ההמשך חח../images/Emo122.gif

גוף הכי יפה - נורל פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -קאסי הכי הרבה קסם אישי -יה יה גודל הכי יפה של חזה -נורל בטן הכי יפה -קאסי האופי שהכי דומה לאופי שלך -נורל אופי הכי מתבלט -טוקרה

עונהההההה../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

עיניים הכי יפות - אווה אף הכי יפה - נורל שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -קאסיייי רגליים הכי סקסיות - אממ לא יודעת חח מבט הכי מתנשא - טוקרעעע לב הכי טוב - טיירה חחח רצון הכי גדול לנצח -יהיה ונורל פה הכי יפה -ניקול הליכה הכי יפה -אממ יהיה הכי הרבה שמחת חיים -נורל דהה אופי הכי כיפי -נורל גוף הכי יפה - נורל פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -אווה הכי הרבה קסם אישי -נורל ואווה גודל הכי יפה של חזה -אממ לא יודעת לא התרכזתי בזה בטן הכי יפה -הממ לא יודעת האופי שהכי דומה לאופי שלך -אפאחת אופי הכי מתבלט -אווה

purple rain2

New member
וואי אחלה רעיון!!../images/Emo9.gif

ואני אענה מחר, אני מדי עייפה עכשיו

oOBAGIRAOo

New member
טוב.

עיניים הכי יפות -אמ........הייתי אומרת לאמנדה, אבל זה רק בגלל הצבע אז...שיהיה אף הכי יפה -אף? האף של קלי. שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -השיער של נורל, כי אני אוהבת שיער שחור. אבל גם של ג'ניפר יפה. והשיער של ניקול מהמם!!!!!!!!! רגליים הכי סקסיות -לא יודעת. לכולם יש רגליים אותו דבר. חוץ מלטוקרה שלה יש גם ברכיים יפות בגלל שהיא שמנה. מבט הכי מתנשא -אין לי מושג לב הכי טוב -נורל רצון הכי גדול לנצח -כולם רוצות לנצח הליכה הכי יפה - אווה. הכי הרבה שמחת חיים - נורל אופי הכי כיפי -כולם. גוף הכי יפה - כולם פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -נורל! הכי הרבה קסם אישי -לכולם יש קסם אישי. גודל הכי יפה של חזה -לכולם יש אותו דבר בעיקרון. בטן הכי יפה -שוב. האופי שהכי דומה לאופי שלך -אף אחת אופי הכי מתבלט -מזה השאלות האלו? לכולם יש אופי מתבלט!

Dark Force

New member
עונה..../images/Emo56.gif|פגרה|

עיניים הכי יפות- אמנדה
אף הכי יפה- יהיה
שיער הכי יפה- ניקול
רגליים הכי סקסיות- נורל
מבט הכי מתנשא- משומה.. לקאסי.
לב הכי טוב- לא יודע.. ענארף טוקרה.
רצון הכי גדול לנצח- אווה
פה הכי יפה- טוקרה
הליכה הכי יפה- אווה
הכי הרבה שמחת חיים- אווה וטוקרה
הכי הרבה קסם אישי- ניקול
גודל הכי יפה של חזה- נורל
בטן הכי יפה- אמנדה
האופי שהכי דומה לאופי שלך- אווה בגרסת בן I GUESS..
אופי הכי מתבלט- של קלי, יאק.

OhBaby

New member
עונה.........../images/Emo132.gif

עיניים הכי יפות - אמנדה
אף הכי יפה -
שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -קאסי
רגליים הכי סקסיות - קלי
מבט הכי מתנשא - אווה
לב הכי טוב - אמנדה
רצון הכי גדול לנצח - אווה
פה הכי יפה - קלי..חחח. לא: אם כנראה לטוקרה הליכה הכי יפה - יה יה הכי הרבה שמחת חיים - נורל אופי הכי כיפי - נורל גוף הכי יפה - יה יה פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -קאסי, הכי הרבה קסם אישי -טוקרה גודל הכי יפה של חזה - נורל בטן הכי יפה - יה יה האופי שהכי דומה לאופי שלך - נורל אופי הכי מתבלט - אווה,טוקרה או. יזה עבודת פרך.

purple rain2

New member
עונה עונה עונה עונה עונה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

עיניים הכי יפות -
אממ האמת לא שמתי לב למישהי ספציפית... אולי אן? אף הכי יפה -
וואי אתן שמות לב לדברים האלה?
אולי קאסי שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] -
קאסי רגליים הכי סקסיות-
גם קאסי נו
מבט הכי מתנשא -
אמנדה לב הכי טוב -
יה יה רצון הכי גדול לנצח -
טוקורה פה הכי יפה -
לא יודעת
הליכה הכי יפה -
לא ממש הספקנו לראות
הכי הרבה שמחת חיים -
טוקורה אופי הכי כיפי -
יה יה אולי או טוקורה גוף הכי יפה -
קאסי פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] -
קאסי הכי הרבה קסם אישי -
יה יה או טוקורה גודל הכי יפה של חזה -
אממ אני אסתכל בפרק הבא ואחזור אליכם
בטן הכי יפה -
כנ"ל
האופי שהכי דומה לאופי שלך -
אופי הכי מתבלט -
אווה

אווריט,

עיניים הכי יפות - אמנדה, אבל הבלונד הופך אותן לשטניות. אף הכי יפה - לפי דעתי לאווה יש אף מהמם. שיער הכי יפה [אחרי השינוי כמובן] - ניקול.. רגליים הכי סקסיות - נורל.. מבט הכי מתנשא - אמנדה.. לב הכי טוב - יה-יה.. רצון הכי גדול לנצח - אמדנה הכי רוצה, אין מה לעשות. פה הכי יפה - קלי
חחח.. סתם סתם.. הממ.. אין לי מושג.. הליכה הכי יפה - אווה הולכת יפה
הכי הרבה שמחת חיים - נורל, היא כזאת מאושרת כל הזמן.. אופי הכי כיפי - טוקרה.. כי היא חמודה כזאת ועושה שמח.. גוף הכי יפה - לאמדנה בהחלט יש גוף יפה, ועוד בהתחשב בעובדה שהיא אחרי הריון?! פנים הכי יפות [באופן כללי, לא פרט פרט] - אווה/ניקול. שתיהן נורא יפות לפי דעתי.. הכי הרבה קסם אישי - יה-יה. גודל הכי יפה של חזה - למי שיש שם הכי קטן.. לא יודעת. אני כל כך אוהבת חזה קטן. בטן הכי יפה - אמנדה. האופי שהכי דומה לאופי שלך - ניקול
אופי הכי מתבלט - טוקרה, אווה, אמנדה. לא ממש יכולה לבחור..

אוקיי אני יענה

עיינים הכי יפות: אן אף הכי יפה: ג'ניפר שיער הכי יפה: אן רגליים הכי סקסיות: אן מבט הכי מתנשא: אווה לב הכי טוב: יה יה המאמי רצון הכי גדול לנצח: קאסי פה הכי יפה: אמנדה פנים הכי יפות: אן הכי הרבה קסם אישי: טוקרה (הריעו לה להמרות שהיא שמנה) גודל הכי יפה של החזה: נורל בטן הכי יפה: אן האופי שהכי דומה לאופי שלי: אן אופי הכי מתבלט: אווה וזהו............

למעלה