My Jennifer Lopez Collection

QueIronia

New member
My Jennifer Lopez Collection

נתחיל ברשימת הדיסקים, הסינגלים וה-DVDים.
[ראה קובץ מצורף + רשימה למי שלא מצליח לפתוח את הקובץ. סוג הקובץ הוא *.mdi. העלתי אותו כ-*.doc מאחר ולא ניתן להעלות קבצי *.mdi. פשוט כשאתם פותחים את הקובץ, תעשו "שמור" ותשנו את הסיומת ל-mdi]
My Jennifer Lopez Collection: Albums: 1. On The 6 2. On The 6 (South America Version) 3. JLo 4. JLo (+Bonus Tracks) 5. JLo (+South America Bonus Tracks) 6. J To Tha L-O! The Remixes (European Version) 7. This Is Me… Then 8. This Is Me… Then (British Re-Issue, Double CD) 9. This Is Me… Then (East Europe) 10. Rebirth 11. Rebirth (Dual Disc) 12. Como Ama Una Mujer CD Singles: 13. If You Had My Love 14. Waiting For Tonight 15. Feelin' So Good feat. Big Pun & Fat Joe 16. Let's Get Loud 17. Love Don't Cost A Thing 18. Play 19. Ain't It Funny 20. I'm Real / I'm Real Remix feat. Ja Rule 21. Ain't It Funny Remix feat. Ja Rule & Cadillac Tah 22. I'm Gonna Be Alright feat. Nas 23. Jenny From The Block feat. Jadakiss & Styles 24. All I Have feat. LL Cool J 25. I'm Glad 26. Baby, I Love U! 27. Get Right 28. Hold You Down feat. Fat Joe 29. Control Myself (LL Cool J feat. JLo) 30. Que Hiciste DVDs: 31. Feelin' So Good 32. Let's Get Loud 33. The Reel Me​

קודם כל ...

אוסף מדהים !!! וסתם מעניין אותי ... למה יש לך דיסקים שהם פעמים אפילו 3 ,נגיד דיסק ג'ילו? גם אתה התקשר לטלמסר הזה.. שבו עונים על 10 שאלות על ג'ן נכון וזוכים בארבעת הדיסקים ? כי אני זכיתי פעמים ויש לי שמונה חוץ מהאחרון.

QueIronia

New member
יש לי את זה כי כל דיסק זה

גרסא שונה. נגיד JLo: 1. הגרסא הרגילה, עם 15 שירים 2. גרסא ששווקה בדרום אמריקה בלבד, עם 18 שירים 3. גרסת בונוס אירופאית (אם אני לא טועה), עם 18 שירים. * ד"א, זה כתוב ברשימת הדברים שהאוסף כולל.

QueIronia

New member
קישור../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=559&msgid=64100631&archive=1 בשרשור הזה, מסוף 2005, העלתי את כל האוסף של ג'ניפר שהיה לי עד אז. הרבה לא השתנה מאז, לצערי (ג'ניפר אשמה!!). את השרשור עכשיו עשיתי לאחר שאבי בקש

ממש יפה!

תודה על התמונות.. אוסף יפה תגיד מכרו את הסינגלים של ג'ניפר בארץ?

QueIronia

New member
דווקא כן, את JFTB

מכרו במוזיקה נטו במשך תקופה. בכל מקרה, האוסף שלי הוא ברובו מחו"ל (כן, גם הדיסקים..)

מדהים..

חחח איך לא כואב הלב להשקיע כל כך הרבה?? סתם סתם תאמת אם יש משהו שהיתי מוכןם לגנוב מימך או לקנות בכל סכום זה הסינגל של... PLAY כמובן.. כי אין שיר יותר מושלם מזה.. נ.ב של מה הסינגל של הדיסק השמאלי לGET RIGHT ?? זה למטה? היא סקסית שם.. וב-GR היא מושלמתתתתת

West Doll

New member
Baby I Love You

השם של הסינגל כן? שלא תחשבו שאני יוצאת פה בהצהרות

מכובד ביותר../images/Emo106.gif

תודה שהעלת שוב... שאלה- איזה אלבום ואיזה סינגל לדעתך העניקו את התמורה הטובה ביותר לכסף ששילמת עליהם
(בעיקר סינגל...)

QueIronia

New member
אני לא מקשיב לסינגלים כ"כ

התמורה מבחינתי זה איך הסינגל נראה (יש לי "תצוגה" מתחלפת של הסינגלים). אם ככה, אז התשובה היא GR ו-BILU. מבחינת אלבומים, הכי אני אוהב את CAUM ו-JLO.

Lopezit

New member
לדעתי הסינגלים זה כ"כ בזבוז

זה רק בשביל להגיד "הנה יש לי סנגלים" כשהזמנתי את החבילת מבצע הזאת של 10 סינגלים... שמעתי הכל רק פעם אחת ביום שקיבלתי ומאז הם פשוט מונחים בשידה

QueIronia

New member
אני אפילו פעם אחת לא שמעתי

את הסינגלים. אני קונה רק בגלל שזה אוסף.

למעלה