my latest edit
R ran refael New member 22/11/05 #3 מעולה תוספת הגוון הכחול עושה את הכל אוירה מאוד קרירה ואפלה אהבתי מאוד את בניית השמיים והעננים בדיוק מעל הטירה
מעולה תוספת הגוון הכחול עושה את הכל אוירה מאוד קרירה ואפלה אהבתי מאוד את בניית השמיים והעננים בדיוק מעל הטירה
D DeathWing New member 22/11/05 #4 בקטנה לפי התאורה של השמיים - הירח נמצא מאחורי הטירה. לפי הטירה - מקור האור מגיע מצד שמאל /קדימה אולי חלקיק ירח קטן יכול להוסיף בצד שמאל...
בקטנה לפי התאורה של השמיים - הירח נמצא מאחורי הטירה. לפי הטירה - מקור האור מגיע מצד שמאל /קדימה אולי חלקיק ירח קטן יכול להוסיף בצד שמאל...
O Ocean Girl New member 25/11/05 #6 העבודות שלך תמיד מדהימות אותי. לבעלי אין שום עניין בפוטושופ, ובכל זאת כל פעם שאני רואה עבודה חדשה שלך אני קוראת לו (לבעלי) לראות את העבודות שלך, פשוט מחולל קסמים....
העבודות שלך תמיד מדהימות אותי. לבעלי אין שום עניין בפוטושופ, ובכל זאת כל פעם שאני רואה עבודה חדשה שלך אני קוראת לו (לבעלי) לראות את העבודות שלך, פשוט מחולל קסמים....
T tstorm New member 25/11/05 #7 thank you so much if ur husband has a request or a topic he is interested in ill be happy to make/ edit/ draw something for him
thank you so much if ur husband has a request or a topic he is interested in ill be happy to make/ edit/ draw something for him