My Life Is Good

יש הרבה שירים שאני יכולה להגיד את זה עליהם...

די, אני רוצה כבר את "ספר השירים שלי", כאן ועכשיו. יש למישהו מושג מה הפלייליסט האפשרי לאלבום? :)

MikMercury

New member
בואו נראה...

ע"פ הסטליסט של המופעים: 1. דומם עם זוג נאהבים (מאיר אריאל) 2. החיים שלי טובים (My Life Is Good - רנדי ניומן) 3. ככה סתם (סשה ארגוב) 4. שגר פגר (הבילויים) 5. רוזה מרציפן (שלמה גרוניך) 6. קחי עוד ואלס (Take This Waltz - לאונרד כהן) 7. תאונה (שלום חנוך) 8. נוקטורן אופ' 9 מס' 1 מאת שופן 9. בחצרות בחושך (ערן צור) 10. לא יכולתי לעשות כלום (אילן וירצברג) 11. מותק, את אצלי בראש (Mama, You've Been On My Mind - בוב דילן) 12. דאווין של שיר מחאה (מאיר אריאל) 13. מגדל הפזמון (Tower Of Song - לאונרד כהן) 14. Lonely At The Top (רנדי ניומן) סביר להניח שיכולים להיות כל מני שינויים בסדר ובהרכב השירים עצמו ... נחכה ונראה

MikMercury

New member
איך, איך שכחתי

את להוליך שולל את המוות שאני כ``כ כ``כ אוהבת.. באמת מקווה שהוא יכנס, ודיסק בונוס זה תמיד רעיון טוב (=

ivis

New member
גם אני לא ממש הכרתי את רוב הקאברים

תוצרת החוץ..
.. בכל מקרה נראה לי שעוד ייקח קצת זמן עד שנזכה לשמוע את האלבום החדש, אבל אולי לא יותר מדי? הרי זה אלבום פסנתר ללא כלים נוספים... אז אולייייי לוקח פחות זמן למקסס, לערוך ולשפצר אותו? כולי תקווה שנזכה לשמוע אותו במהרה..

למעלה