MY LUCK

magenta73

New member
MY LUCK

אני עובדת באיזו חברה עכשיו, מאיישת את עמדת הייאוש - הסטודיו. קיצ, אנשים באים והולכים שם, ופתאום אני רואה בזוית עיני בחור שהיה נראה לי מאוד מוכר מחכה בקבלה. הוא לא ראה אותי, אני בחדר פנימי, מאחורי מסך. קיצר, אני שומעת אותו, היי, אני (קטע, שוב י', אבל אחר), באתי לראיון עבודה, לקופירייטר... ואז נזכרתי... ועלה לי הדם לראש. ומה אם יקבלו אותו ונצטרך לעבוד יחד? והנה הסינריום שעלה במוחי הקודח... הוא יבוא לדבר איתי על בריף יסתכל עלי ויגיד "את מוכרת לי מאיפה שהוא, אנחנו מכירים, לא?" ואני אענה בשיא השלווה כן. נפגשנו בג'יי-דייט התכתבנו הרבה והיה נחמד ואז עברנו לשיחות טלפון והיה אפילו יותר נחמד ואז נפגשנו והיה ממש כיף באמת ובפגישה השלישית שכבנו וזה היה אחד מהזיונים הכי גרועים שהיו לי בחיים ולא רק זה, גם התייחסת אלי כמו חרא בבוקר ומאז נעלמו עקבותיך. מה שלומך באמת??????

ufffnick

New member
כן... אחלה מזל.

אז תגידי שלא. שלא נראה לך שאתם מכירים. כשהוא יתחיל לדבר על ג'יי דייט וכו', תכחישי שהיית שם אי פעם, תגידי שהוא מדמיין או שיצא עם מישהי שדומה לך. ברור שהוא יבדוק ברכטיס וכד' (או איך שלא קוראים לזה), טשטשי עקבות, תחליפי תמונה (אם יש) למשהו ישן יותר, ואל תתייחסי לקיומו. לא חייבים להתמודד עם כל חתיכת חרא. רק עם אלה ששווים את המאמץ. אה, רק בלי עצבים, בלי מתח, בלי נימוס יתר ועם אסרטיביות שמבהירה שהוא פולש למקום שלא עניינו. יום נעים.

magenta73

New member
אין לי בעיה

להגיד לו שאנחנו מכירים, או שהייתי בג'-דייט וכו'. אני לא עשיתי שום דבר לא בסדר בכל הסיטואציה שהייתה בינינו, אם כבר, הוא יצא קטן. חרא קטן.

ufffnick

New member
ברור לי לגמרי

אבל, כמו שאמרתי, חבל להשקיע אנרגיות על מישהו שמצאת דוחה במיוחד. לאשר את נושא הג'יי דייט, פותח את החלון לדיון באם יצאתם או לא ולמה למעשה זה לא צלח... נשמע לי מיותר ובזבזני באנרגיית החיים שלך... כמו שיש חלונות שפותחים לאנשים שיש לגביהם ספק ורוצים לישר הדורים כי בגלל היחס שנתנו לנו לאורך זמן מגיע סיום (או ישור הדורים) מכובד ומכבד, יש חלונות שסוגרים בפני אנשים שזה פשוט לא מגיע להם, שהשאירו חותם כל כך שלילי שחבל לבזבז עליהם אנרגיה. מן הסתם זה נתון לשיקולך מי נמנה באיזו קטגוריה.

belli80

New member
ייקס ../images/Emo4.gif

סוג של פאדיחה, מסכימה איתך.. אבל (!) יש מצב שגם הוא ייתפדח באותה מידה, ולכן תוכלו שניכם להחליק את העיניין. סוג של הסכמה שבשתיקה. אם זה היה אירוע שלא מוסיף כבוד לאף אחד מכם, אני בטוחה שהוא לא ירוץ אלייך בחדוות נערים וישאל "זוכרת אותי??" יש בהחלט מצב, שאם נכפית עליכם קורת גג משותפת, תוכלי לצאת בהרבה יותר פאסון (מי אמר "אני" ולא קיבל?) ממנו. בהצלחה!

magenta73

New member
שוב -

לי אין מה להתפדח. ממה יש לי להתפדח? מזה שהכרתי משהו שהיה נראה סבבה ובין שאר הדברים והדייטים גם שכבנו ואז הוא הפך לשמוק?... סתם לא כיף לראות ובטח לא לעבוד עם אחד כזה. גם אם זה זמני.

moi24

New member
אוי

זה נשמע כמו התחלה של קומדיה רומנטית דביקה עם ג'וליה רוברטס....

ufffnick

New member
או בעצם

סוף הרבה פחות ורדרד ומתוק של משהו שהתחיל כמו קומדיה רומנטית עם ג'וליה רוברטס

moi24

New member
לא נו,

תמיד בהתחלות של רומנים יש עוינות כלשהי בינו לבינה, יו נואו, עד שפתאום, כרעם ביום בהיר, העוינות הופכת לביג לאב, ופתאום היא מגלה שהוא התייחס אליה מגעיל כי הוא חשב שהיא התייחסה אליו מגעיל... ובנוסף, היא מגלה, שהסיבה שהוא עזב היא שונה לגמרי ממה שחשבה... הוא עזב כי הוא בכלל התאהב בה נואשות, ובגלל שהוא פחד מזה (הרי אף פעם לא קרה לו דבר שכזה, יו נואו), הוא רץ מהר לכיוון השני, ואולי אף שכב עם החברה הכי טובה שלה מאחורי גבה!
יו נואו?

moi24

New member
../images/Emo6.gif

טו מאצ' ג'וליה רוברטס! אף פעם לא באמת אהבתי אותה בכל מקרה...

g a z

New member
מה זה כאן?!

"האלופה"!? מה זה החשיבה המלוכלכת הזו?!

g a z

New member
לא יודעת מה איתך

אבל עד כמה שידוע לי הפועל הובילה אתמול.... יאללה הפועל!!!!!!

אישון36

New member
יאללה הלאה

דיפדפת אותו ? תמשיכי הלאה בלי נקיפות מוסר. תפגשו, אולי תדברו מתישהו...אולי לא. אולי תהפכו לידידים שתגדירי אותו.....הזיון הגרוע של חיי. הלאה. תמשיכי בלי נקיפות. אישון. נקיפות.

למעלה