My Man

Just Me

New member
My Man

My boy, my man. I want to get to know you in every way I can. I want to hold you realy tight and talk to you all through the night. To hear your voice will make me relax I know I can tell you everything or ask. I want us to have a romantic dinner that will make me feel like a # 1 winner. I want to laugh with you for houres untill our stomach will be in pain I want us to walk together in the streets untill it`ll rain. I want to look in your eyes and know exacly what`s on your mind I want you to say ``I love you`` and I`ll know- the prince of my life I have just find! I want us to make love to cadels light I want our bodies to be tight and wet I love you so much.... that I`ll never forget.

יקירתי :)

כמה אהבה יש בתוכך :) כואבת לי עוצמת רגשותיך והתחלתי לבקש מההוא שלמעלה שיבואו כבר לבקר בארץ כי אני יודעת שזה מה שיהפוך אותך למאושרת ואני רוצה אותך מאושרת אני כבר תחכה לסוף השבוע - בכדי שיהיה לי קצת זמן לנשום ואז אוכל להפתיע אותך :) אני כל כך רוצה להפתיע אותך ולשמוע את צחוקך הנפלא :) אוהבת אותך ענבל

Just Me

New member
תודה....

תודה רבה על הכל!!! כל התפילות ועל החברות שלך שתומכת בי מאד.... לשמוע אותך היום היה לי ממש כיף... ולצחוק איתך... עוד יותר! חחח... אוהבת מאד!!!!!!!!!!! אני

SOMETIMES

New member
JUST ME....

טוב זה לא הולך להיות שיר אבל אני פשוט מרגישה שיש כמה דברים שאני חייבת להגיד לך... אני מאוד מקווה שאני לא אפגע בך כי את יודעת שזה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות!!! אני מאוד שמחה שאת נותנת לי לקרוא את כל השירים (היפים) שלך... במיוחד כאשר למישהי אחרת (את יודעת מי...) את לא נותנת!!! מהשירים שלך הבנתי כמה שהוא חשוב לך ושאת אוהבת אותו אבל רק רציתי להגיד לך שלדעתי את סתם נפגעת מזה... זאת אחת מאותן האהבות חסרות הסיכוי... (מי שלא יודע את כל הסיפור בטח יחשוב שאני מגעילה!) את ``משקיעה`` באהבה הזאת את כל זמנך ולא נותנת הזדמנות לדברים חדשים... (פרט למקרה אחד שאפילו לא שווה התייחסות... :)) אני מקווה שזה יעבור מהר כי אני לא רוצה שבעוד עשרים שנה תסתכלי אחורה ותחשבי שאת כל שנות נעורייך בהן את אמורה לבלות ולהנות בילית בבכי... ובאהבה לאדם שאין ביכולתך להשיג (!) את יכולה לאהוב את הלהקה... את יכולה לאהוב את הבנאדם... אבל לדעתי לכל דבר יש גבול ואת הגעת אליו!!! אני לא אומרת לך מה לעשות אבל אני מקווה שתחשבי על מה שאמרתי ותביני שאני צודקת... באהבה אני!!! bye bye & do not cry....

SOMETIMES

New member
משהו ששכחתי לכתוב...

שכחתי להגיד לך גם עוד משהו.... אני יודעת שזה ישמע לך מוזר אבל יש לי הרגשה שהאהבה הזאת היא כמו בריחה מהמציאות שלך... כדי שלא תצטרכי להתמודד עם אהבות ופגיעות של בנים שיתקרבו אלייך... כאשר את ``נועלת`` את עצמך עליו... כולם יודעים שאת אוהבת רק אותו... איזו הזדמנות את נותנת לבנים אחרים?!?

Just Me

New member
המממ....

טוב.... אין לי בדיוק איך מה למה ואיפה להתחיל.... קודם כל למחות את הדמעות .... תאמיני או לא יש לי דמעות עכשיו.... אני לא בדיוק יודעת איך להגיב ומה להגיד כי .... לא יודעת.... מצד אחד זה נכון ואני יודעת שאין לי איתו סיכוי אבל.... אני לא יכולה להתגבר על האהבה הזאת אני לא שולטת עליה כבר היא משתלטת עליי ואף אחד אבל אף אחד לא מסוגל להבין אותי!!! זה מטריף אותי ומשגע אותי בצורה שאף אחד מאלה שמכירים אותי אפילו לא מעלה על דעתו.... ולזה הדיוק התכוונתי היום שאמרתי שהמון אנשים ניסו לשנות אותי וזאת אני והוא חלק ממני ומי שלא יכול לקבל את זה זה לא הבעיה שלי כבר.... ואני לא מנסה לברוח מהמציאות למרות שממש הייתי רוצה....... אם היתה לי האפשרות להיות עם בן או משהו כזה זה תלוי מה היו הנסיבות אבל תאמין לי שהוא לא מפריע לי..... אני אוהבת אותו... את יודעת את זה! אני יודעת שאת רק מנסה לעזור לי שאני לא אפגע ואת לא יודעת עד כמה אני מעריכה אותך על זה ואוהבת אותך בתור בן אדם ובתור חברה ממש טובה שלי..... תודה אני

just you

למיטב הבנתי ישנו פה איזה אדם שנסתר מעינינו ואליו מופנה השיר .... האדם הזה הוא אחד האנשים היותר טובים כנראה אם אליו מופנית אהבה חזקה כלכך ... בתור אחד שעוד לא חווה את זה אני לא מסוגל לספר לך כמה זה טוב או רע אבל אני מאחל לך שתצליחי ושתהיו ביחד השיר כשלעצמו עמוק ויפה .... פשוט מעולה (לפי עניות דעתי) מקווה שרק יהיה לך טוב ... ושלא תדאגי ותכאבי לעולם JUST 4 YOU R.D

Just Me

New member
ניהייה ביחד...?? הבנת את זה לא נכון...

תודה רבה על התגובה היפה אבל... הבנת את זה בדרך כל כך שונה... אני לא אתחיל להסביר כי גם ככה לא תבין אותי... מצטערת.... תודה אני

למעלה