my new t shirt

The Girl Who

New member
../images/Emo45.gifמגניב...../images/Emo6.gif

גמאני רוצה.

FunkyMonk

New member
מגניב לחלוטין!

אתה הדפסת? אם כן, הייתי מעדיף קווא את הרקע האדום על חולצה שחורה (של הציור הזה) אני התחדשתי בפוסטר של אוקיי קומפיוטר!!!!!!

kittycatbone

New member
ואוו איזה חולצההההה../images/Emo99.gif

גמאני רוצה כזאת!@$%! תתחדש =] ואולי תביא לי כמה אביזרי רדיוהד שיש לך? מה זה פה יש לך כל כך הרבה ולא יכול לשתף? ;[

Knives Out

New member
גם אני רוצה להדפיס תמונות על חולצה.

אני לא יודע איפה(בת"א) או איך...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שוק הכרמל P:

בהתחלה של שוק הכרמל יש דוכן ששם עושים הדפסים על חולצות. הייתי שם עם חברה שלי בחנוכה ועברנו על כל האלבומי הדפסים שיש להם [יש שם דברים ממש יפים ^^] עד שפתאום נגלה לעיני ההדפס הזה- [קצת יותר יפה למען האמת :X] וכמובן שקניתי חולצה עם ההדפס P: חולצה כה יפה :)

יש ניירות מיוחדים

שניתן להדפיס עליהם בצורה רגילה עם המדפסת ואז לגהץ אותם על החולצה. לא ניסיתי את זה מעולם ואני לא לא יודע מה העמידות של זה, אבל אחי גיהץ כל מיני הדפסים דביליים על החולצות שלו וניראה לי שזה דיי עמיד.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| כה... מכירה את זה :]

אני צריכה לנסות את זה פעם :X זה יכול להיות כה נחמד

kittycatbone

New member
לדעתי הם נחמדים,

אבל זה תמיד יוצר מן ריבוע כזה בין אם ההדפסה היא בצורה של ריבוע או יש משהו שקוף כזה. ואני אישית לא אוהבת את זה. אז אני חושבת שזה תלוי במה שבעצם רוצים להדפיס P:

Longbow 3

New member
חח...קבלו......./images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

היום יצא לי לקנות אותה...... כפי ש STREET SPIRIT 0 אמרה, בהתחלה של שוק הכרמל מכיוון דרום הדוכן נמצא.....נחמד ביותר....
.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוווו ^^ כה!

חולצה כל כך יפה :) אני קניתי ארוכה P: [דרך אגב, קוראים לי עדן :X]

Longbow 3

New member
חח...כן...גם לך......./images/Emo140.gif

היה פה פעם עוד אחד בשם הזה.... ואגב,סתם שתדעי,יש לי בשכבה עוד 3 אנשים בשם הזה חוץ ממני,שלושה בנים ובת...... YOUR'E NOT ALONE.....
.

למעלה