My Radiohead 2

FunkyMonk

New member
My Radiohead 2

לבקשת ווג', אני פותח פה שרשור חדש כדי שכולם יראו. אני אתחיל עם שלי (מועתק מההודעה שלי בשרשור הקודם): בגלל שלרדיוהד יש יצירות כל כך שונות זו מזו, יש בהם כל כך הרבה גיוון וכל כל הרבה יופי, אני לא מסוגל ליצור אוסף אולטימטיבי שלהם. לצערי אני גם כלל לא מכיר את הבי-סיידס שלהם, כך שאני לא יכול להכניס אותם.. החלטתי לאגוד אוסף מהחצי האהוב עלי ברדיוהד: Kid A Amnesiac Hail to the Thief אל תתייחסו לרמת העטיפה, כי זה לא ממש המקצוע שלי. ד"א, את השירים לא בחרתי וארגנתי סתם, יש איזו מחשבה (אם כי מועטה למדי) מאחורי הסידור והשירים עצמם. 1. Hunting Bears 2. 2+2 = 5 3. Idioteque 4. Morning Bell 5. I Might Be Wrong 6. There There 7. Packt Like Sardines in a Crushed Tin Box 8. Life in a Glasshouse 9. Where I End and You Begin. (The Sky is Falling In.) 10. Optimistic 11. A Wolf at the Door. (It Girl. Rag Doll.) 12. You and Whose Army? 13. I Will. (No Man's Land.)

V e g

New member
../images/Emo13.gif

א. אחלה (במיוחד Hunting Bears) ב. נכנס למאמרים גם ג. מחכים לעוד, ומושקעים ד. אפשר ורצוי לפתוח שרשור עם העיצוב שלכם

Anuerysm

New member
גם אני מת עליו

לדעתי הוא הטראק הגדול ביותר שנמצא באמנזיאק

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifגם לדעתי!

זה קטע ממש מעולה ^^ אני ממש אוהבת את הקטעים האינסטרומנטלים של רדיוהד. מאוד כיף לשמוע אותם, ובכלל הם תמיד עושים מן "פאוזה" שכזאת בתוך האלבום אבל גם מאוד המ, קשורה לאלבום ולאווירה שלו או מה שלא יהיה. (ווא חפרתיXP)

פוֹלי

New member
אחלה פתיחה

אל תדאג, אני הכי גרועה בעיצובים

FunkyMonk

New member
אומר לכם את האמת,

כשפעם ראשונה שמעתי את האנטינג ברס, ישר חשבתי שזו הייתה צריכה להיות הפתיחה.. קטע גאוני לחלוטין.

מגניב לחלוטין..

אם רק הייתי יודע לצייר/לעצב/לחרטט.....הייתי עושה משהו..

The Girl Who

New member
תעשה משהו בכל מקרה...

אני מאמינה שאין דבר כזה חסר כישרון...כולם צריכים לצייר ולהתבטא.
התהליך הוא החשוב ולא התוצאה.

למעלה