My Radiohead 2

My Radiohead 2

טוב, זהו הנסיון הראשון שלי בפוטושופ...אז תסלחו לי..(בלי שום קשר שאני נטול כישרון). זה הקאבר הקדמי... האוסף נקרא : No Man's Land והשירים הם: Polyethylene Pt 1&2 Subterranean Homesick Alien The Amazing Sound of Orgy There There The Clock In Limbo Paperbag Writer Talk Show Host I Want None of This I Will How to disappear completely Life in a Glass House (full length version) Analyse (live version) The Tourist זהו.....דכאוני משהו...אבל ככה אני אוהב את זה.

V e g

New member
I Want None of This

באמת צריך להיכנס לפחות לאוסף...

אני מאוד אוהב את השיר הזה.. מה חשבת

על העיצוב?....זו פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה...

V e g

New member
העיצוב יפה

רעיון יפה, הפוזה הזאת עם הידיים באמצע הנוף הזה. אחרי זה אתה עוד אומר שאין לך את זה...רעיונית לפחות, בהחלט יש לדעתי. (הערה לא קשורה: למי שרוצה, מומלץ גם עטיפה אחורית, עם רשימת השירים).

Mode Designer

New member
דימיון מטורף ל - "LOST"

קודם כל סחטן! יש לך את זה ועוד איך. עטיפה מאוד מושקעת. מסקרן אותי לדעת ממה הושפעת כשעיצבת אותה. אולי ראיתי יותר מדי פרקים של "LOST" בזמן האחרון אבל השם "no man's land" ', ההרגשה שכל אחד מחברי הלהקה אבוד ומחפש כיוון, הנוף של אי טרופי, המציאות הסוריאליסטית של כל היצורים על האי הזה והכי מטורף: הדימיון בתמונה בין ת'ום להנרי גייל....... כמובן שאם אתה לא מכיר את הסידרה זה בכלל הצטרפות מקרים מדליקה לדעתי. אולי משהו בתת-מודע הקולקטיבי חילחל אליך והשפיע על היצירה הזו

קודם כל תודה:)

ולא, אני לא צופה בסדרה, למרות שכמובן ששמעתי עליה. לגבי התמונה (הבסיס כלומר), אני מכיר את אותה כבר זמן רב והיא תמיד סימלה לי את רדיוהד יותר מהכל. אלה הם הכוחות הפועלים מאחורי האורגניזם שהוא רדיוהד. כל אחד מביט לכיוון אחר, מושך לכיוון אחר ומבולבל מדברים אחרים. וזה יוצר מוסיקה נפלאה ביחד. לי השם no man's land מתחבר לעובדה שבמובן המוסיקאלי רדיוהד באמת נמצאים על אי בודד. אין להם אח ורע במה שהם עושים. תמיד דמיינתי את יורק ושאר חברי הלהקה עובדים על אלבום כשמסביבם יצורים מיתולוגים (מהמיתולוגיה שלהם עצמם - דונווד ויורק) מסתובבים חופשי ועושים שטויות. האיורים שמלווים את האלבומים שלהם תמיד נראו לי כמו תיאור של איזו מציאות מעוותת שהם עדים לה ולא המצאה דמיונית מופלאה. זה הקסם שלהם מבחינתי - וזה מה שניסיתי להעביר.... שמח שאהבת:)

Mode Designer

New member
הפרשנות שלך מאוד יפה

רדיוהד באמת נמצאים על אי בודד, ועם כל ההכרה שהם זכו לה (כאחת מעשרת הלהקות שעוד בחייהן הובטח להן להיכנס לגן עדן
), עדיין נדרש המון אומץ וכוחות נפשיים להתמודד עם הבדידות המוזיקלית הזו ולהמשיך להמציא את עצמך. אתה גם מאוד צודק לגבי העובדה שכל אחד מחברי רדיוהד מושך לכיוון אחר, והתוצאה היא תמיד שלם הגדול מסך חלקיו...

למעלה