MYSPACE פירסום ראשון..

ZeusMan

New member
MYSPACE פירסום ראשון..

אז ככה, פתחתי מיי ספייס משלי, כרגע בגלל שזה קרה לא מזמן אין יותר מידי מה לראות, אבל עדיין יש לי 21 "חברים", אמנים שאני ממליץ עליהם, אלבומים מומלצים, שירים שעשיתי בעבר בפרוטי לופס, שהם ככה ככה אבל עדיין אם מישהו מתעניין אז על הכייפאק, בנוסף יש תמונות של אמנים שרצות על המסך... בעתיד, ראיונות עם אמנים, ששניים כבר בדרך, UWE BANTON אחד ממייסדי הרגאיי הגרמני, ראסטה באמונתו, חלק מההרכב MOVMENTS יחד עם JAH MEEK, התרשמתי ממנו רבות מההתכתבויות שערכנו בעבר, ובאמת שווה לשמוע מה שיש לו להגיד... האמן השני ששאלות כבר נשלחו אליו, ואני מחכה לתשובות, הוא תומר יוסף, שלא צריך להציג אותו בפניכם, ואני חושב שעוד תכירו אותו יותר טוב לאחר הראיון שערכתי עימו (בהתכתבות כמובן)... בהמשך יועלו שני קטעי מוזיקה שאני עובד עליהם,האחד הוא שיר שאני כתבתי ומחכה להקליט אותו באולפן הביתי של חברי הטוב והמפיק העולה, ORBEAT, ואני מקווה שיצא בסדר, מצוין אני לא חושב שיצא כי בכל זאת זאת הפעם הראשונה שלי אבל באמת שווה לחכות... הקטע המוזיקלי השני שאני עובד עליו עכשיו הוא בעצם קטע אינסטרומנטלי, שאני עובד עליו בתוכנה לעריכת מוזיקה, אז אם אתם מרגישים לנכון תגיבו או פה או במיי ספייס, ואני אשמח להכניס אתכם לרשימת החברים שלי... CONSCIOUSNEES FOR ALL אמיתי.

למעלה