MZ?

כRובי

New member
MZ?

מזדהה עם הכותרת ?

כRובי

New member
וואלה! נכון !

אני אומר מ-ר-ד עד שיתקבלו דרישותינו לניקים מואדמים!

Gixxer600®

New member
לדעתי ראה את העניין סגור

הרי זה פורום של "אבא שלנו", רק שיכנס כבר ויראה את הדרישה

M.Z

New member
ניקים אדומים אתם רוצים?

אין בעיה. בואו איתי רגע החוצה....... כן כן קומו רגע מהדרגשים ובואו איתי מחוץ לביתן.....גם אתה כרובי ובמיוחד אתה ג'יקסר.....תנו לנשיא להתלבש תמשיכו איתו אחר-כך......בואו צאו... תזהרו מהמדרגה כשאתם יוצאים....... יופי, תעמדו כאן ותסתכלו לשם.....כן כן לגדר הזאת שלא נראית גבוהה, ראיתם? יופי, עכשיו תסתכלו לצד השני על המגדל שמירה....מה אתם רואים? נכון מאוד, שומר עם קרלגוסטב ביד. עכשיו תקשיבו, אם אתם רוצים לראות את עצמכם באדום, רוצו עכשיו ותנסו לקפוץ מעל הגד ותעשו כאילו אתם מנסים לברוח, תכיף תראו מה זה מגוטאים באדום. חוצפה, אחרי מה שעברנו רק לפני כמעט 60 שנה, כבר קמים עוד יהודים שרוצים לשלוט ביהודים האחרים, מישהו אמר "קאפו" כי היה נדמה לי שהסיטואציה מזכירה לי מצב בעבר. עכשיו נא באוזן מי יקבל אקסטרא פרוסת לחם בארוחה הקרובה שתתקיים.....בעוד שבועיים!!!!

כRובי

New member
שתוק שתוק שתוק..

שמענו עלייך... עכשיו לך לבעלבתים בתפוז ותביא 3 ניקים אדומים (לג'יקסר, לנשיא ולי)-אלו ששומרים על הסדר והמשמעת במחנה 907 בזמן שאתה הולך ומתפרפר ברחוב אלנבי בת"א.

M.Z

New member
אתה יודע מה?

לך אני דואג ראשון... רוץ עכשיו לרחבת הספירה של הבוקר, ותצעק: "לא רק שאני יהודי אני גם הומו" תקבל את ה"אדום" שלך יותר מהר משאר חבריך...

Gixxer600®

New member
ממש צריך לצעוק שהוא הומו

כאילו שכל המחנה לא "מכיר" אותו לעומק...

M.Z

New member
אני מצדיק אותך, אבל...

יש לי תחושה שלא כולנו נצא מפה חיים בסוף, וחשוב לי שכולם יכירו את כולם עד הפרטים הקטנים, כדי שמי שיוצא מפה יוכל לספר את הסיפור של כל אחד כדי שיזכר לדורות. מה לא בסדר בזה?

Gixxer600®

New member
אני אגיד לך מה לא בסדר

מי שיצא מזה בחיים יענש יותר ויאלץ לחיות בישראל

Gixxer600®

New member
משה רבינו הזבל הזה

בגלל הגמגום שלו "תלכו ל ק.. ק.. קק.. ק.." רצה להגיד קנדה יצא לו כנען

M.Z

New member
ככה אנחנו היהודים, כמו חתול ערבי

איך שלא תזרוק אותנו, תמיד נפול עם הגב לרצפה ונרוץ להוציא עוד יומיים מחלה.

למעלה