nשהו מצחיק קרה אתמול- רוצה לשתף

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
nשהו מצחיק קרה אתמול- רוצה לשתף

אתמול עבדתי בבניין השני של הגן בו אני עובד (בצד הזה אשתי עובדת כגננת) ולראשונה כל הגננות שם "זכו" לראות אותי. אחרי העבודה, דיברתי עם אשתי והיא סיפרה לי על שיחה קצרה שהיתה לה עם אחת הגננות. הבן של אותה גננת נמצא באחת מקבוצות הילדים הקבועות איתן אני עובד אבל רק אתמול היא ראתה אותי בפעם הראשונה.
אז על מה היתה השיחה? עלי!
הגננת באה לאשתי ואומרת: "תגידי, אפשר לשאול אותך שאלה באמת אישית?", אשתי אמרה "כן" ואז באה השאלה הבאה: "האישה שלך היתה גבר בעבר"? (היא יודעת שאני אישה כי דיברה עם אשתי בעבר ויודעת שהיא לסבית ונשואה לגננת מהבניין השני)
אשתי היתה קצת בשוק אבל הנה תשובתה: "לא אבל את יכולה להתייחס אליה כאל גבר כמה שאת רוצה, היא תשמח"!
חחח
זו הפעם הראשונה שמישהו מהמבוגרים במקום העבודה שלי התייחס לדרך בה אני נראה(עד עכשיו רק הילדים היו שואלים מדי פעם אם אני בן או בת). מישהו אחר אולי היה לוקח את זה כעלבון אבל לי זה גרם לצחוק. הגעתי למצב שמזהים את הגבר שבי ואני מבלבל את כולם וזה משמח אותי. מאד קשה לגרום לאנשים לראות את מי אני מבפנים כשאני לא יכול לקחת הורמונים או לעשות ניתוח חזה כדי שיראו ממש שאני גבר, אז לפחות זה שהם כל כך מתבלבלים זו הנחמה שלי

lily kane

New member
אני מבין את זה

אני הייתי מאוד שמח עם הייתי מצליח לפחות לבלבל א/נשים
בעיקר עוד בלי לעשות שום שינוי קיצוני אלא רק להיות טיפה אני

אני חושב/ת שזה נהדר שעם כל ההגבלות הצלחת בכל זאת לבטא את עצמך
אני אחזיק אצבעות שהיא תפנה לך בזכר

both

New member
תודה

לא מאמין שהיא תפנה אלי בזכר אבל עצם הידיעה שבילבלתי אותה כל כך, עושה לי טוב.

Apikachu L

New member

לבלבל אחרים זה נחמד. והכי טוב להביא אותם לראות *אותנו*.
אני שמח שאתה עובר איך שאתה רוצה לעבור.

ליזי133

New member
נשמע ממש נחמד

הקטע עם הבלבול.

הייתי רוצה להצליח לבלבל אנשים, אבל אני לא ממש במראה שיבלבל מישהו......

both

New member
לא בדיוק רואים

בי מה שהייתי רוצה שיראו, שכן עדיין רואים אישה ואילו אני הייתי רוצה שיראו בי גבר, מה שרק לעתים רחוקות מאד קורה ובד"כ רק ע"י גברים. אני חושב שנשים שמות לב לפרטים הקטנים הרבה יותר מהגברים ולכן גם אם גברים יחשבו אותי לגבר לפי הלבוש והתספורת, נשים ישימו לב לתווי הפנים הנשיים לדוגמא ויתייחסו אלי כאל אישה. אבל בסדר, גם בלבול כללי כמו שהגננת הפגינה עושה לי טוב.

טומבוית

New member
הצלחתי לבלבל

את אבא שלי...
בזמן שהחלפנו כרטיסי סים בטלפון..
הוא אמר "תכניס את זה לטלפון שלך" (בזכר)
היה שתיקה של כמה שניות..

למעלה