Nשחקק =] דובבו את התמונה

3has3

New member
../images/Emo69.gif אגאג

*המלצר מביא לטוקיו הוטל את החשבון* *ביל מתעצבן* ביל:"מה?! אתה לא נורמאלי!" *ביל מזמין את המלצר לצאת החוצה* *ביל מציע שהוא ומלצר יעשו קרב צעקות ואז יקבעו משהו (לא יודעת מה XDD )* *ביל מתחיל בצרחות* ביל:"אעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע" וזאת התמונה שהמלצר הספיק לצלם לפני שהתעלף XDD *נווו אני מעפנה
*

אורלוש5

New member
מנסה

ביל:טווםםםםםםםםםם איפה הדובי שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי או ביל: מי נגע לי באיפוררר יאא זונעותתתתתתתתתת סליחה על העילגות...

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

ביל: אני בתתתתתתתתתת טום במבט של אוח-הנה-שוב-פעם-הוא-צועק גוסטב במבט של שמישהו-יוציא-אותי מכאן-כבר וגיאורג במבט של וואו-הפעם-הצרחה-יותר-נשית-מהקודמת עזבו XD

shtulbi

New member
"schrei!!!!" ../images/Emo3.gif

לא יכולתי לחשוב על משו אחר...

../images/Emo191.gif יש לי אחד גרוע

גוסטב: גיאורג זה מגיע גיאורג: הוא כבר גילה? ביל: טוםםםםםםםםםםםםםםםם איפה העיפרון השחור שלי?!! טוםםם!! טוםםם טום: פאק זה לא ייגמר בשעה הקרובה.

../images/Emo207.gif בננים ובננות שלי

אני עוזבת אותכם :( עד בעזרת השם ה-24 לחודש זה.. אני בתיאלנד! אוהבת אותכם ותאמינו לי אני אתגעגע חחח XD ביוש מנויוש :)

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifביי נתגעגע!!!../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אבל תהני!!!!!!

../images/Emo191.gif תהני !

קשה לי לשמוע שאת הולכת לתאילנד... אני מושפעת כ"כ מהסרט "אחרי הצונאמי" מפחיד לי מידי... תשמרי על עצמך, טוב? :|

למעלה