N.F L אירופה

kobi08

New member
N.F L אירופה

מישו יכול לתת פרטים על הדבר הזה? ואם יש סיכוי לקבוצה ישראלית שמה? השתקנים הם פליטי נ.פ.ל? או מקומיים? . תודה מראש קובי שממתין לדבר האמיתי בספטמבר!!

Yo-man

New member
אין סיכוי לקבוצה ישראלית

פשוט כי אין כזה דבר - קבוצה ישראלית. עד השנה שעברה גם אני חייתי בפנטזיה שאם נשתפר ונתמיד יהיה מי שיסכים לקחת על עצמו פרויקט של פוטבול בליגה האירופאית. אבל מאז שהגיע אלינו קליי, בחור ששיחק פוטבול בהיי-סקול והיה סנאפר בקולג' (שזה ממש לא רמה גבוהה) והראה לנו כמה אנחנו ירוקים - אני מבין שאנחנו רחוקים כמה שנים טובות מלהגיע ל"קבוצה". בכל מקרה הכל מתחיל באימון. אנחנו עושים טעויות ואין מי שיתקן אותנו. אנחנו ממציאים מהליכים ואין מי שיסביר לנו כמה הם טובים או גרועים. אנחנו אומרים ל2-3 שחקנים מה לעשות, אבל הליין מאלתר. אין לו תבניות או מהלכים מתוכננים... אם היינו נפגשים פעם בשבוע להתאמן על מהלכים, שומרים על עמדות אמיתיות (מי בהגנה, מי בליין ומי רסיבר) ולא מחליפים - היינו יכולים להתמקצע יותר, אבל פחות אנשים היו באים לשחק. הכיף הוא להיות רסיבר במשקל 110 ק"ג וגובה 1.77, או ליין-מן בגובה 1.60 ומשקל 58 ק"ג. השחקנים הן מעורבים - אירופאים מתלהבים ושחקני NFL שהמאמנים שלהם חשבו שעדיף להם להתאמן בקיץ במשחקים במסגרת של ליגה מאשר לעבור סדרות כושר ואימונים סדירים של הקבוצות בפגרה.

royassis

New member
קלאיי

יש סיכוי לכל קבוצה ישראלית שקליי משחק בה :)

Pujols

New member
NFL Europe League

ליגת הפוטבול האירופאית מתבססת בעיקר על קבוצות גרמניות. השחקנים רובם ככולם באים מה-NFL. כרגע אין סיכוי לקבוצה ישראלית, אני בספק אם יהיה אי פעם.

למעלה