N.O.NOOT-הרכב פ'אנק צעיר!

זילבר2

New member
N.O.NOOT-הרכב פ'אנק צעיר!

קצת רקע: הרכב של שישה אנשים...כולנו בני 15,16 וכולנו באנו פחות או יותר מהשפעות מגוונות של מוזיקה אבל כולנו אוהבים פ'אנק... אנחנו מנגנים בערך מתחילת השנה(אנחנו קיימים יותר זמן בעיקרון אבל החלפנו והוספנו נגנים אז בהרכב המעודכן אנחנו מתחילת השנה התחלנו לנגן) וחשבנו שאולי אם זה מתאים נוכל אולי לחמם את פ'אנקנשטיין(להקה שאנחנו מאוד אוהבים בהרכב :) )בהופעה הבאה שלהם פה בירושלים אז פירסמתי 2 קטעים לשיפוטכם.. נ.ב-קצת פירוט על הנגנים: גיא מוזס-גיטרה חשמלית ארי רבנו-קלידים ליהי סעדי-חצוצרה אסף כהן-סקסופון בעז בלום(אנוכי)-תופים אהוד קראוני-גיטרה באס תהנו! And may the FUNK be with you! אתם גם מוזמנים להסתכל על הסקיצת סטיקר החדשה שלנו שבקישורים

זילבר2

New member
מקפיץ!

תגיבו או תענו או משהו...זה חשוב לנו!
תודה מראש

Gezunthait

New member
אהבתי

אהבתי גם מאוד את התיפוף שלך, אבל בשיר הראשון, הפתיחה של הנשפנים, פשוט לא הולכת כמו שצריך, Yeah, Yeah, Yeah מעולה לטעמי. תגידו שיש הופעות, אולי אני אבוא :)

זילבר2

New member
2 שאלות חחח

1. מאיפה אתה מכיר את אהוד? 2.מאיפה אתה מכיר את הקטע קראווילה? חחחח

Funky Giraffe

New member
fורום Fאנק כאילו דה

ואהוד הוא המנדלסוןספיריט הידוע לשמצה גבר גבר

זילבר2

New member
אההה נכון!

חח מה קורה אחי! כן זה אכן הוא... אז מממ...אני בינתיים מחכה שאיזה מישהו סמכותי מפ'אנקנשטיין ישמע את זה ויחליט אם אנחנו ראויים מספיק בישביל לחמם אותם

MenDelSonspirit

New member
דיי, אני מסמיק =]

וקראווילה עוד לא עלה כי אנחנו(טוב, לפחות אני) מאמינים שיש עוד מה לעבוד על הגרוב האחרון שלא יושב כ"כ עם הבראס-סקשן... בקרוב, אל דאגה! :)

SHIKO2000

New member
זה נשמע נחמד אבל לדעתי זה רע

בתור מופע חימום כי זה אינסטרומנטלי. זה הופעה בת זונה לערב עם התפוחים או משהו בסגנון,לדעתי זה קצת ישעמם קהל. אבל מצד שני אני לא פאנקנשטיין. בהצלחה

זילבר2

New member
אוקיי....הפנמתי!

יש מצב שזה נכון....אבל לוידע בוא באמת נשאיר את ההחלטה לפ'אנקנשטיין

למעלה