N
B BlackMagicSprite New member 20/1/06 #4 ידעתי. יש לי מעריצים סודיים בכל פינה שהולכים וחותמים את האות הראשונה בשמי ברחבי תפוז. ידעתי שההשתלטות על תפוז תשתלם בסופו של דבר. אני גם יכולה לאכול דוסים. חחחחנוכה
ידעתי. יש לי מעריצים סודיים בכל פינה שהולכים וחותמים את האות הראשונה בשמי ברחבי תפוז. ידעתי שההשתלטות על תפוז תשתלם בסופו של דבר. אני גם יכולה לאכול דוסים. חחחחנוכה
ש שוודה New member 20/1/06 #8 מצטערת אבל זו האות הראשונה של השם הפרטי שלי והאות האחרונה של שם המשפחה שלי
B bזוהר New member 20/1/06 #9 מצטערת אבל זאת האות ה782 שלי. (מה שביעית מה?) P: עומר רציתי להגיד לך (את יודעת למה), שאני בשוק מכמויות הכישרון שיש בבן אדם אחד! (האמ את). את ממש קרובה לשלמות!
מצטערת אבל זאת האות ה782 שלי. (מה שביעית מה?) P: עומר רציתי להגיד לך (את יודעת למה), שאני בשוק מכמויות הכישרון שיש בבן אדם אחד! (האמ את). את ממש קרובה לשלמות!
T tipeshet New member 20/1/06 #17 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הרוב קובעעעעע [ובגלל שהרוב כאן הוא של שני אנשים- אני ואשתי.. קיבלתי זכויות על הN ] אישתי היקר
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הרוב קובעעעעע [ובגלל שהרוב כאן הוא של שני אנשים- אני ואשתי.. קיבלתי זכויות על הN ] אישתי היקר
ש שוודה New member 20/1/06 #16 נפתח שוב את הדיון על העדות? מה רע בקצת רב תרבותיות?! אפילו תפוז דוגלים ברב תרבותיות. הרי לכם דוגמא: - חנונים - אוהבי התרד - קאוובואים - מזיעים - זונות חיבוקים - בכיינים - אוכלי אדניות - דראג קווינס - בלונדיניות כי כולנו טמבלים! חחח סתם סתם... ישראלים
נפתח שוב את הדיון על העדות? מה רע בקצת רב תרבותיות?! אפילו תפוז דוגלים ברב תרבותיות. הרי לכם דוגמא: - חנונים - אוהבי התרד - קאוובואים - מזיעים - זונות חיבוקים - בכיינים - אוכלי אדניות - דראג קווינס - בלונדיניות כי כולנו טמבלים! חחח סתם סתם... ישראלים