Na Na Na Na =D

SugarRush

New member
Na Na Na Na =D

היי. אני חדשה כאן בפורום (ויחסית חדשה בתפוז). אני מעריצה של My chemical romance כבר 5 שנים לסירוגין. נמאס לי כבר שאני היחידה מכל האנשים שאני מכירה שמקשיבה לשירים שלהם, ככה שאין לי עם מי לשתף על השירים החדשים שלהם ומה לא. אני די מחפשת מקום שאפשר לדבר בו עליהם, המוזיקה שלהם, ומוזיקה בסגנון. ותמונה (מאוד ישנה) אחת האהובות עלי של Gee

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifברוכה הבאהD:

יהיה נחמד אם תגידי לנו מה שמך, מאיפה את, בת כמה וזה... ^^ בכל מקרה אני עטר, בת 18.5 [...] מתל אביב. אני אובססיבית לאסייתים, ספציפית למוזיקת פופ קוריאנית, ככה שאל תיבהלי מכמות החפירות שלי ודיבורים על אנשים רנדומאלים עם שמות מוזרים. לומדים להתרגל ולהתעלם. D: [... לול זה ממש הצחיק אותי, אגב, שכתבת GEE כי אחד השירים האהובים עלי של אחת מלהקות הבנות האהובה עלי (היה השיר הראשון שלהן ששמעתי ובגללו התחלתי לשמוע אותן באופן כללי) קוראים לו GEE. אז. כזה. זה שיר כלכך מתוק וזה~
]

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ברוכים הבאים!../images/Emo24.gif

אני אופק,15,תלאביב. ספרי לנו קצת על עצמך! למשל, מה השיר המועדף שלך של מייכמ? מה האלבום המועדף?:) וכמובן,מי את?שמות וכאלה.. תהני פה!

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה הבאה! DD:

נעם, בת 18, מת"א :) כמו שאופק אמרה - ספרי קצת על עצמך (; והשתלבות מהירה ונעימה!

SugarRush

New member
קצת על עצמי =]

רינה, בת 16 מבאר שבע. רוב האנשים שאני מכירה קוראים לי חכמולוגית כי אני זוכרת הרבה מאוד דברים שזה כבר פשוט לא הגיוני. יש לי אהבה מאוד גדולה לקולנוע (בעיקר לסרטי אינדי, סרטים צרפתים, ודוקומנטרים), וגם לאומנות. לדעתי, הקליפ הכי טוב של MCR זה the ghost of you, פשוט מרגש. ואין לי שיר אהוב, כולם הרי מצוינים!

למעלה