naga כנס

barakroni

New member
naga כנס

היי מה שלומך זוכר לפני חודש דיברתי איתך לגבי הבורמזי שלי שניסיתי להעביר אותו לחולדות בוגרות הנחש פחד וסירב לגעת גם בעכברים המתנתי שבוע והנחש התחיל לאכול שוב וזה אומר 8 עכברים יום ראשון 4 ויום חמישי עוד 4 שאלתי הבאתי חולדות פנדה במידה ואני יתן לנחש את החולדה שאני תופס מהזנב ויקרב לנחש אני חושש שהנחש יכנס שוב לפחד ויברח מהחולדה המצב כרגע הפסקתי עם העכברים והנחש לא אכל שבוע איך לשים את הפנדה לנחש?לקרב אליו את הפנדה או לזרוק לטרריום ושהנחש יחפש תודה

naja

New member
הכי טוב לדעתי:

תן לו דבר ראשון עכבר. בזמן שהוא מסיים לבלוע אותו, קח חולדה מתה ותצמיד אליה עכבר(באיזור בראש) כך שידבק אליה ריח של עכבר. כשהוא יסיים לבלוע,תן לו אותה כמו שאתה נותן לו את העכברים- תכניס בעדינות את החולדה לטרריום(לאט, לאט) ע"י תפיסתה בזנב ותניח אותה או תנפנף מולו(בדיוק כמו שאתה רגיל להאכיל אותו). אם הוא יתחיל להילחץ, תניח אותה בטרריום כמה שיותר רחוק ממנו ותראה מה קורה. אם הוא יתפוס אותה-תשתדל לא לחטוף ביס ביד, זה ממש לא נעים. תשתדל שיהיה עליה כמה שיותר ריח של עכבר ושהתנועות שלך יהיו כמה שפחות מאיימות.

barakroni

New member
עכשיו שאני חושב על זה

רעיון מצויין שמתי לב הזמן שעובר בין סיום אכילת העכבר הראשון ועד שאני זורק את העכבר השני הנחש מסתובב בטירוף בתוך הטרריום תוך זחילה מהירה והזדקפות וקשר עין איתי אני יעשה מה שאמרת ואני יעדכן תודה רבה

שלום רוני

אתה יכול לעשות את מה שהציע לך naja ואם זה לא עובד אתה גם יכול לנסות לקנות חולדה קטנה טיפה יותר גדולה מעכבר ובכך להרגיל אותו לריח של החולדות ואחר כך להעלות את הגודל של החולדות עד שתגיע לבוגר. הרבה נחשים צעירים נרתעים מטרף גדול ולכן רצוי להעלות את גודל הטרף בהדרגה. תודה יונתן

barakroni

New member
תודה

הנחש הזה לא יאמן כול שלושה וחצי שבועות נכנס לנשל אני אמתין שיסיים וינסה שוב תודה

למעלה