!Nah- הסינגל הבא של שאניה!

Caeser

New member
!Nah- הסינגל הבא של שאניה!

כן כן, קראתם נכון, שאניה שוב עושה לנו את אותו התרגיל עם UP. שאניה התארחה אתמול בתכנית האמריקאית TODAY SHOW והודיעה שהסינגל הבא שלה בארה"ב ובקנדה הוא....NAH!!!! מה שאומר ש THANK U BABY ישוחרר שוב רק באירופה ואסיה. אני מאוד רציתי שNAH יהיה סינגל, אבל לא רק באמריקה! אל תהרגו אותי אבל לפי דעתי שאניה קצת מגזימה עם כל העניין של הקליפים. ככה היא ממאיסה את עצמה על אנשים. (לא על המעריצים כמובן). הסינגל ייצא כנראה בסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר.

Caeser

New member
בקשר ל-TODAY SHOW

מצאתי לינק שאפשר לראות אותה מופיעה בתכנית. היא שרה שם 3 שירים: FAFA (שלפי דעתי הפעם לא יצא משהו...) THAT DONT IMPRESS ME MUCH NAH (שבקושי שמעו אותה בגלל הצרחות של המעריצים) אח"כ תראו שיש עליה איזה כתבה של 2 דקות שגם מראים שם קטעים כשהיא הופיעה בשיקאגו לפני שבוע! תהנו!!!

Katherine

New member
אוף

גם אני רוצה לראות את NAH איזה באסה שזה יוצא רק בארה"ב וקנדה THANK YOU BABY ממש יפה (הקליפ) אבל אני רוצה את NAH

m L m

New member
אני לא מאמינה!

קודם כל - זה השיר שאני הכי אוהבת מהאלבום...אז אני שמחה שהיא מוציאה אותו כסינגל. אבל, למה בארה"ב?????? למזלנו בטח יהיה אפשר לראות אותו באינטרנט אבל זה יותר מיוחד לראות בטלווזיה....

sharabigfan

New member
אוףףףף למההה?????

למה השיררר nahhh שאני אישית חולה על השיר הזה וכמובן על כל השירים למה זה לא משודר אצלנו??!!!!! ומה לא כל כך טוב בthank you babey בקליפפ שאנייה שם מדהימה ומי שאומר ששאניה תזלזל בקליפ? מה פתאום!!!! כל קליפ של שאנייה זה סיפור בפני עצמו!!!!! מי שמרשה לעצמו להגיד את זה ועוד בפורום מעריצים:!! שתבייש

sharabigfan

New member
לזה שמכנה אותו mmhbk !!!!

איךךך אתה מעז לומר כזה דבר על שאנייהה!! ועוד אתה חושב שאתה מעריץ????? ממש לאאא נראה לי שאתה לא מעריץ את שאנייהה שאתה תוכל להגיד שהיא תזלזל בקליפ !!!!!! שאנייה הזמרת הכי מדהימה בעולם והיא לא מזויפת כמו הברטני ספירס וכל הבולישט האחר!!!! אני לא יודעת מה עםם הפורום הזה אבל בפורומים אחרים היו מעיפים אותך ממזמן כל מה ששאניה עושה זה מדהים:)))))))))))

sharabigfan

New member
אני ממש חולה על השיר Nahh אוההההה

שיר מזה יפה:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) פשוט מדהים

mmhbk

New member
אני כן מעריץ וכבר הרבה שנים

אבל אני לא מעריץ עיוור כמוך. אם תסתכלי בקליפים אחרים של שאניה תראי שאף פעם לא היה קליפ כזה שהיא רק עומדת ושרה. התייחסתי לקליפ מבחינה מקצועית, כמה השקיעו כדי לעשות אותו ומתברר שלא הרבה, ואני לא אומר את זה סתם, אני מבין בדברים האלה. תרשי לי לחדש לך משהו: לא כל מה ששאניה עושה מדהים למרות היותה הזמרת הכי מדהימה בעולם. לא רק שהיא מתעקשת לא להוציא את השירים הכי טובים בדיסק, אלא היא גם מוציאה את הקליפ הכי גרוע שלה אי פעם. הרבה זמרים היו רוצים שכל המעריצים שלהם יהיו כמוך, כאלה שישלמו כסף עבור כל דבר שהם יעשו בליינד. לעולם לא אמרתי ששאניה מזויפת ואני גם מאוד מבקש ממך לא להעליב את בריטני ספירס, זמרת ובדרנית מדהימה בפני עצמה.

Katherine

New member
תראי...

אני חושבת שאני מדברת בשם כולם פה שאני אומרת שאני גם הייתי רוצה לראות את NAH בארץ. אבל בקשר ל THANK YOU BABY זה לא שהקליפ לא טוב, שאנייה נראית שם טוב ושרה מדהים כרגיל אבל השיר הוא פשוט לא אחד מהטובים באלבום. ודבר שני, אין לף אחד מה להתבייש פה, MMHBK רק הביע דעה, זה שאנחנו מעריצים של שאנייה לא אומר שאנחנו צריכים לאהוב כל מה שהיא עושה, אני חושבת שיש לכולנו זכות לבקר אותה לפעמים.

למעלה