Nahariya Marathon Golan Shalmon 2010

David Rodriguez

New member
Nahariya Marathon Golan Shalmon 2010

רוכבי ספינינג יקרים כמדי שנה אנו מקיימים מרתון ספינינג לזכרו של גולן שלמון. גולן היה לאחד המנהלים החלוצים בהקמת רשת לייף אנד פיטנס. היה למדריך ספינינג מקצועי שהכשיר מדריכים רבים בתחום. והיה רוכב אופניים תחרותי. גם השנה, לאחר 5 שנים, אנו ממשיכים את דרכו ומקיימים מרתון ספינינג ענק תחת כיפת השמיים. המרתון יכלול 250 זוגות אופניים, הפקה מאוד מושקעת, תאורה מיוחדת, הגברה מקצועית ועוד הרבה הפתעות. כל משתתף יקבל מגבת, חולצה, בקבוק מים מינרלים ועוד... לאירוע המון נותני חסויות מכובדים, בהם גם עיריית נהרייה המאפשרת לרוכבים (לכם) להגיע בחינם. כל שעליכם לעשות זה להירשם בסניף רמת ישי, טלפון = 04-9534114 מהרו... הרשימה נסגרת !!! האירוע יתקיים ברחבת הטיילת של נהריה בתאריך 7/10/10 יום חמישי מהשעה 18:00 ועד השעה 22:00 (סה"כ רכיבה נטו 3 שעות) שימו לב – הדבר בהחלט אפשרי. לא מדובר בשיעור ספינינג קשה, אלא בחוויית רכיבה מהנה. גם אם אינכם הכרתם את גולן ז"ל... בואו ליהנות ולקחת חלק בחוויה הספורטיבית עם עוד 249 נוספים. אתם מוזמנים.... "כי אין גוף שלא יכול... יש נפש שלא רוצה" (גולן שלמון ז"ל, 1970-2005)

Tami661

New member
אל תנסה! פשוט תגיע... אנחנו נהיה שם כל החבורה

ואי אפשר לפספס אותנו, אנחנו עושים הרבה רעש
תתקשר ותבקש לשבת עם הקבוצה של פורום ספינינג/תמי בן-דוד

יש לי כמה מתאמנים שצריכם לתת תשובה ביום ב

מה קורה איתם ככה אני אדע אשמח להיות איתכם שם תמי חג שמח

לא בטוח שהוא יגיע

ראשית, אני לא בטוח שהוא יתמודד עם קריאת המפה. הוא מתהלך כמו סהרורי בתל אביב, מאז שהוא ניסה למלא אחר ההוראות כיצד להגיע לשיעור שלי. מסתבר שהוא הגיע לאזור הכלבייה ליד הנמל ומרוב התרגשות, נגח עם ראשו בכבאית... מאז, נאמר לי, שכבר כמה ימים הוא מחכה ליד שווארמת ראש העיר עם הלשון בחוץ ושכבר כואבות לו הבירכיים מרוב עמידה.

באמת היה לי קשה למצוא איפה אתה גר

תודה על העזרה אני מבין שאתה גר בכלביה אך ידעת שכובת לי הברכיים מרוב עמידה אתה חמוד נכון אני מחכה שיביאו אותך אלי ושאני אעביר אותך סידרת אילוף אחר כך נמצא לך בית חם אל תתרגש אני מחכה לך פה ליד השוורמה שאתה אוהב ,שתבוא אקנה לך אני לא אוכל שוורמה אני נסיך הפרסי ממרכבות האש עם מכונת מלחמה שנקראת 404 פעם אחרונה שעמדתי זה היה היום למשך 7 שניות על אופניים ליד הבית אחרי רכיבה של 140ק"מ, מהירות ממוצעת 29.2 מ הקיקושים שלך אני לא מתרגש בלירה ולא רואה אותך ממטר כי אתה חוצפן כל פעם שתתחצף תקבל תשובה הולמת ברמה שלך ושתהיה מנומס ושתכבד אחרים שדעתם שונה ממך תקבל תשובה הולמת ומכובדת אתה חכם ויש לך אוצר מילים לא קטן ,שאתה יודע להשתמש בהם אבל זה רחוק מלשים את עצמך כשופט אף אחד\ת לא נתן לך את הסמכות כאן אתה יכול להביע את מה שאתה יודע ומאמין שנכון מה לעשות יש אנשים שמאמינים אחרת וזה זכותם,אם אתה מאמין במה שאתה אומר כנכון תעלה עובדות בנימוס ולא בגסות,ובלי לרדת על אנשים

Tami661

New member
אין לך אלוהים אתה??? גם שרשור כזה אתה חייב

לחרבן לנו? מה יהיה????????????????????????????????????????????????????????????????

תצ'מעו מעבירה את המערכון ל"ארץ נהדרת"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נדמה שזה לא אמיתי, תגידו את האמת. זה לא מבויים? כי אם זה אמיתי, תמיל'ה זה כבר מתבקש לעשות כבר צעד אחד קדימה....

joz7

New member
כ"כ רציתי לבוא...

אני עוברת ניתוח באותו יום . לצערי אפספס את זה . זו נשמעת חוויה מדהימה. תהנו!!

למעלה