naja

woma

New member
naja

הפחות יפה והפחות גדולה בתמונה כמו שהבטחתי בגלריה

woma

New member
הסבר

אהלן יונתן, הבטחתי לnaja לשים תמונה של אחת מהבואות שרכשנו וצולמה אצל קווין ועמדתי בהבטחה (ראה בגלריית התמונות) אשמח לשמוע גם את דעתך, אגב בהמשך לשיחתנו קיימת התקדמות ע"י מגע בין הרשויות ובידיעת קווין ואני מקווה שההגירה תתבצע בקרוב, בכל מקרה תודה על העצות. אלון

שלום WOMA

אני שמח שנראה שהעניינים עם המשלוח מתקדמים וההגירה תתבצע סוף סוף. בנוגע לבוא, ראיתי הרבה בואות וגם יש אצלי אחת שרוב אלו שראו אותה אמרו שהיא בואה עם מבנה גוף מאוד גדול (היא באורך של 220-240 ס"מ) אבל הבואה שבתמונה אותה פרסמת נראת שמנה מאוד לא רחבה בצורה טובה אלה רחבה משומן. אלה אם היא בהריון מאוד מתקדם ואז יש הסבר אחר לזה שהיא נראת עגולה. אני מציע ללכת כמה דפים אחורה ולראות שירשור שהיה כאן בפורום לגבי האכלת יתר כי נראה שהנחשה הזו גודלה בשביל להגיע לגודל הגדול ביותר בזמן הקצר ביותר. אני מקווה שהיא באמת בהריון והכל בסדר איתה אחרת לפי מה שמגדלים בעלי ניסיון אומרים אין לה יותר מדי זמן...

naja

New member
לצערי, אני די מסכים עם יונתן.

יכול להיות שהתמונה משנה פה את הפרופורציות וגם יכול להיות שהיא בהריון, אבל הבואה הזו שמנה מידי לטעמי. היא אמורה להיות קצת יותר קצרה מהבואות הגדולות שלי אבל נראה שהיא שוקלת הרבה יותר מהן. בכל מקרה אני חושב שרק במציאות ניתן יהיה לראות את הפרופורציות האמיתיות שלה, למרות שחדי העין יוכלו להבחין גם בתמונה בעור המבצבץ מבין הקשקשים המתוחים שלה.

למעלה