NAME THAT TUNE CONTEST 2013

הוא בחר ב 24 קטעים נהדרים - קדימה

LadyG

New member
הוא בחר קטעים נהדרים לגמרי

זיהיתי את DENNIS THE FOX Mother Trucker. זה אלבום מוזר במיוחד, שדיסקסנו אותו פה בעבר.

זה חידון קשה במיוחד, נראה מה עוד אצליח לזהות.

LadyG

New member
מאד פשוט

בקישור של יוסי לך עד הקטע המתחיל ב-
HOW DO I PLAY?
לחץ על Download וגולל למטה ולכל קטע יופיע קישור נפרד.

LadyG

New member
עוד לא הגעתי לחצי השני של החידון

מה שכן לפחות בחלקו הראשון יש קטעים מקסימים במיוחד.

יופי של רעיון.

הגיע הזמן להחזיר עטרה ליושנה ולהריץ חידון כזה בפורום.

מי מרים את הכפפה?

Barmelai

New member
הקטעים נפלאים אחד אחד

אני התחלתי מלמטה אבל עצרתי באמצע. קשה מדי. גם הזיהויים שלי הם לא על סמך ידע אישי. חיפשתי. מה שחשוב יותר, אני מתחיל להקשיב לאמנים שזיהינו.

בינתיים הקטע של ג'פרי ליברמן משך אותי לחפש את האלבום כולו. מצאתי מארז כפול עם האלבום הנ"ל (S/T) פלוס 3 נוספים.

את הכפפה של החידון אני משאיר למומחים האמיתיים.

LadyG

New member
חידון קשה

על סמך ידע אישי הצלחתי לזהות קטע אחד מהחלק הראשון. נשמע הערב את החלק השני.

ozitex

New member
Jeffery Liberman

הוינילים שלו בלתי ניתנים להשגה ואם כן, המחיר מופקע.

הדיסק הכפול Then And Now בהוצאת Second Battle מזמן OOP.

אם יש לך מקור אחר אשמח אם תחלוק אותו.

Jflyaway

New member
אני לא זיהיתי כלום

כל 23 הקטעים נפלאים. זין על החידון - תקשיבו לשירים - הם פצצות !
ואני לא מאמין שיש מצב שמישהו פה באמת זיהה משהו, מיכה בטח השתמשת באיזה APP כמו שזאם או משהו....

Barmelai

New member
אתה טועה, ומדוע

1. לא זין על החידון - כל שיר ברגע שיזוהה - יהיה פתח לעולם חדש ומופלא. צריך לדעת לא רק באיזו מערכת לשמוע, אלא גם מה אתה שומע, טרונצ'ו.

1. יש מצב שמישהו זיהה שיר באמת: נורית.

2. אני נשבע בהן צדק שלא השתמשתי בשזאם. ככה אתה מכיר אותי? אתה לא זיהית, ישר אתה מלכלך על אחרים? השתמשתי ב ID-Tracks.

3. אחד השירים שזיהיתי (Jonathan Edwards - Angelina) לא עולה בשום אפליקציה. תבדוק. אבל אני התחכמתי - קלטתי שורה מהשיר הקלדתי בגוגל וטה דה, זיהיתי. עכשיו תורכם, אני אסתכל מהצד איך אתם מזיעים.

Jflyaway

New member
פרחח זב חוטם שכמוך !

וכן. אני לא זיהיתי ואני ילכלך עליכם כי אין מצב שהיכרתם שירים. נורית הכירה אחד.. אוקיי. לה אני מאמין (כל זמן שהיא אומרת.. א ח ד . אם היא תגיד 2 - לא אאמין!!)

Barmelai

New member
אותי מעניין האם דונלד זיהה משהו

שאלה שהתשובה עליה יכולה לפתור לנו חידה גדולה בהרבה מהחידון הזה: האם הוא פותח את הניילונים של התקליטים שלו.

LadyG

New member
אחרי ששמעתי את כל הקטעים

זיהיתי אחד בלבד וזאת משום שהורדתי את האלבום הספציפי אחרי שדיברנו עליו בפורום והוא אלבום ביזארי שנחרט בזיכרון.

ועכשיו תלמדו אותי משהו - איזה אפליקציות מזהות שירים? הן מזהות שירים שמוחו הקודח של פטריק הלאמה שם באתר שלו? זה כבר ממש מוזר

Barmelai

New member
אצלי זאת אפליקציה שנקראת TrackID

נדמה לי שהיא הגיעה בילט-אין בסלולרי שלי (סוני Xperia S). אבל הפופולרית היא Shazam. אפליקציה מעולה לזיהוי שיר שאת שומעת ברדיו. וגם לחידוני מוזיקה. הלאמה פישל בשני שירים שזוהו ע"י Track ID וככה עליתי עליהם. שיזהר מהדברים האלה להבא ויבדוק. רוב החומרים שהוא מתעניין בהם עוברים מתחת לרדאר של האפליקציות האלה, הוא לא צריך היה ליפול ככה כמו טירון

LadyG

New member
תודה על המידע

החומרים שפטריק הלאמה מתעניין בהם אין מצב שהם עוברים ברדאר האפליקציות אבל הנה...הוא פישל קצת.

טוב, הולכת להוריד כזאת אפליקציה.

למעלה