היי, שוב אני, האם במקומות אלו natick ו newtonville יש משפחות ישראליות (כאלו שניתן למצוא אצלן עבודה כבייביסיטר) או שכמו פרמינגהם זה אזור "יבש". תודה על כל תשובה, דפנה
אין לי מכונית, הכי הרבה מידי פעם אני אקח את המכונית של חבר שלי (שעובד בהופקינטון). האם התחבורה הציבורית היא באמת על הפנים? האם יש אזור עם ישראלים שבו אפשר להסתדר בלי מכונית? אם תוכל להמליץ על מקום אני אהייה אסירת תודה? לגבי ניוטונוויל (ולא לגבי כל ניוטון)- אמרת שיש שם המון ישראלים. האם המחירים שם סבירים לדירת חדר או סטודיו? האם אפשר להסתדר ברגל או בתח' ציבורית? כל עצה תתקבל בשימחה דפנה
אין לי מכונית, הכי הרבה מידי פעם אני אקח את המכונית של חבר שלי (שעובד בהופקינטון). האם התחבורה הציבורית היא באמת על הפנים? << כן. היא לא בנוייה לתנועה בתוך הפרבר - אלא ל commute לתוך העיר. האם יש אזור עם ישראלים שבו אפשר להסתדר בלי מכונית? >> ברוקליין וברייטון יותר אורבניות וצפופות אם תוכל להמליץ על מקום אני אהייה אסירת תודה? לגבי ניוטונוויל (ולא לגבי כל ניוטון)- אמרת שיש שם המון ישראלים. האם המחירים שם סבירים לדירת חדר או סטודיו? האם אפשר להסתדר ברגל או בתח' ציבורית? << מה זה להסתדר? עכשיו בחוץ מינוס 9 מעלות ויורד שלג כבד. מתאים לך לצאת להליכה של חצי שעה לסופר? נראה לך נחמד לעמוד ברחוב ליד עמוד התחנה ולחכות לאוטובוס בקור הזה?