NBC אישרה סופית- יהיה ספינאוף למשרד.

mikmik000

New member
NBC אישרה סופית- יהיה ספינאוף למשרד. ../images/Emo13.gif

שמועות על ספינאוף למשרד יש כבר מספר חודשים, אבל שום דבר לא היה בטוח.. עד עכשיו. NBC נתנה הודעה רשמית לכך שבעונת השידורים הבאה [תחילת 2009] אנחנו צפויים לראות ספינאוף למשרד, שיתחיל דרך פרק backdoor מהמשרד המקורית [כמו שעשו באנטומיה של גריי למשל]. עוד לא ידועים פרטים ממשיים על העלילה, אבל מה שידוע זה שעל פרק הבאק-דור עובדים זה עתה כבר מספר חודשים, וכעת מסתמן שנזכה לראות אותו בקרוב. משבצת השידור שנבחרה לספינאוף החדש היא בימי חמישי ישירות לאחר שידור הפרק השבועי של הסדרה המקורית [ימי שישי אצלנו]. כרגע זה כל מה שידוע, אבל אני מבטיחה לעדכן כשיהיו פרטים נוספים. בנתיים אתם מוזמנים להעלות השערות לגבי נושא הספינאוף, או סתם להגיד מה דעתכם על הרעיון לספינאוף של המשרד. המקור- "NBC greenlights 'Office' spinoff": http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3i958f1f23dbbf0f012672ac98f3b8bb6e

אני מאמינה שזה יהיה על סניף אחר

או שזה יהיה על סניף שכבר התייחסו אליו כמו הסניף של קארן או סניף חדש שלא שמענו עליו... רק מה שמוזר זה שאין הרבה דיבורים על סניפים אחרים בסדרה...(וזה ביחס לסדרה שמדברת על חברת נייר, המושג "BRANCH" מופיע המון אבל אין התייחסות רבה לסניפים האחרים. במיוחד ב-2 העונות הראשונות.) לרוב מקבלים את ההרגשה כאילו מייקל מתעלם משאר הסניפים (אולי בגלל שהם יותר מוצלחים??
)... מעניין איך זה ישפיע על הסדרה המקורית ואיך סדרה חדשה באותו סגנון תלך... אני די סקפטית, כי למרות שאני מתה על המשרד ואין משהו שאני רוצה יותר מעוד דברים חדשים מיוצרי הסדרה, אני לא יודעת אם ספין אוף יהיה צעד מוצלח...

חחח אני מושפעת מהסדרה אז אני לא הכי

אובייקטיבית ולכן רשידה לא אהובה עלי במיוחד...

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת שזה יהיה על סניף אחר..

או אופציה נוספת שחשבתי עליה היא שזה יהיה על קורפרט.. שיראו את ריאן, ואת הCEO והכל, ואיך העניינים מתנהלים שם. ואולי אפילו יהיה איזשהו טויסט שיגרמו לזה שישכרו את ג'ן מחדש, ואז בכלל יהיה מעניין
אני גם די סקפטית לגבי הרעיון של לעשות ספינאוף, כי אחרי הכל 99% מהסיפנאופ-ים נכשלים במהירות רבה ונופלים מן המקור המוצלח. הסכנה כפולה שמדובר בסדרה כזו גאונית
אבל מצד שני אני גם סומכת על יוצרי הסדרה שיעשו את הספינאוף הכי מוצלח שיכול ליהיות.. ככה שאני די חלוקה בדעתי P: בעניין של הצלחת הספינאוף נצטרך פשוט לחכות ולראות, אני לא חושבת שיש דרך מוחלטת לצפות את ההצלחה שלו, במיוחד כשעוד לא ידוע על מה בידיוק הוא יהיה, מי ישתתף בו, וכו'.

וואלה, על הקורפרט לא חשבתי, אבל

הבעייתיות בספינאוף שיתמקד בקורפרט היא שספין אוף בד"כ מנסה לעמוד בפני עצמו ולהתנתק כמה שאפשר מסדרת המקור (למעט פרק פתיחה שמקשר בין 2 הסדרות ואולי הופעות אורח של שחקני הסדרה המקורית)..

mikmik000

New member
יש בזה משהו..

למרות שלאו דווקא, יש מקרים יוצאי דופן. אני מניחה שנצטרך פשוט לחכות ולראות
בנתיים המשרד חוזרת עוד יומיים [שלושה אצלנו, אבל עדיין חח] DDD: איזה כיף :))

Jason2

New member
הספינאופים

של CSI לדוגמה הם בדיוק אותו הדבר רק עם אנשים אחרים ובמקומות אחרים. אבל לדעתי בסדרה כמו "המשרד" הספינאוף חייב להיות שונה מהסדרה המקורית ולעשות אותו על סניף אחר ובדיוק אותו הדבר (אבל בלי מייקל ודווייט) יהיה מיותר ומשעמם.

לזה התכוונתי...

אם הספינאוף יתמקד בקורפרט, תמיד נראה את שחקני "המשרד" כי יש ישיבות צוות עם המנהלים של הסניפים וכדו'... בנוסף, יש בעייתיות עם דמויות כמו ריאן למשל (היחסים עם קלי)... מן הסתם ספינאוף של המשרד יהיה דומה בסגנון שלו לסדרה המקורית אבל הוא יהיה חייב להתמקד במיקום שונה שלא קשור ישירות לסקרנטון.

TheLost

New member
עדיין לא בטוח בכלל שזה יהיה דאנדר מיפלין...

יש כמה שמועות שהסדרה תתרחש במשרד שבכלל לא קשור לסדרה המקורית..

למעלה