NBC החליטה לבטל את תשוקות

Mikel20

New member
NBC החליטה לבטל את תשוקות

שלום חברים, אני מהפורום השכן, רק רציתי להודיע לכם שNBC החליטה להוריד החל מהקיץ הקרוב את הסדרה מהאויר. חבל, זו סדרה די שונה מהאחרות לפי מה שאני יודע והייתה שינוי מרענן יחסית לשאר הסבוניות.

darklighter

New member
../images/Emo7.gifלא מפתיע אבל עצוב../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ממה שכתוב שם יש לנו עד יוני ואולי במקרה הטוב עד אוגוסט.... הם די ניסו להכין אותנו לזה ע"י קיצוץ התקציב והפיטורי שחקנים ששיחקו דמויות משמעותיות כמו אליסטייר ובת' (מליז פחות איכפת לי) וגם עדנה וואלאס פעם בשנה...
ושלא לדבר על כל החילופי שחקנים המרובים לשחקנים פחות מנוסים ושינו גם את הדמויות שלהם (מקרה פוקס) והכל נהיה צפוי וחוזר על עצמו (סיפור לנסי-ושרידן זה כמעט אותו דבר כמו מה שבת' עשתה לשואיס אז אבל הרבה פחות מעניין ויותר מייגע)...וכל המשולשים הרומנטיים... וגם אפשר לספור על יד (או טופר) אחת את מספר הפרקים שטאבית'ה השתתפה בהם. הרי לדעתי מה שייחד את הסידרה תמיד זה כל העל טבעי והמוזרויות (עובדה שפרקי חג המולד היו מעולים כתמיד כאשר היו טאבי נורמה ועדנה
). אבל בכל זאת זה עצוב, 8 שנים זה זמן מאוד קצר בתוחלת חיים של אופרות סבון. וזה תשוקות נו;[ וחבל על השחקנים המבוגרים ששיחקו טוב שלא בטוח יהיו להם הצעות אחרות (טוב מה איכפת לי בטח הם מליינים גם ככה) ונזכה לראות אותם רק בהופעת אורח.... תודה על הקישור, למרות שזה חדשות רעות שניסיתי להתכחש אליהם

I n n u e n d o

New member
טוב זה באמת לא מפתיע

שחברת טלוויזיה לא מפטרת תסריטאי שממשיך לתת לרייטינג ליפול במקום להעביר את הסדרה להיות סדרה בפריימטיים איפה שהסטורליינים שלה באמת מתאימים .... וההודעה היא לא רשמית של NBC מה שהבאת הם עדיין לא שיחררו רשמי

darklighter

New member
כל עוד זה לא רישמי אפשר להמשיך

לחיות בבועה... ו
על התסריטאי

למעלה