NBC מתכננת סדרת ספינאוף ל"המשרד"

gadgad0

New member
NBC מתכננת סדרת ספינאוף ל"המשרד"

הרשת מתכננת פרק מיוחד בסדרה, בו יוצגו דמויות חדשות, וישמש בסיס לסדרת הספינאוף דוגמת "האנטומיה" ו-"Private Practice".

flymy

New member
לא אהבתי את הרעיון

המשרד היא הקומדיה הכי טובה על המסך כרגע, אבל אני חושב שספין אוף לא יעשה לה טוב. הרי לא יצליחו לשכפל את דוויט ופאם.

flymy

New member
אגב המשרד

למי שרואה בקצב של ערוץ 3 ורואה במקביל את גיבורים 2 בטח שם לב למשהו מגניב (
מכאן והלאה על גיבורים 2). האנטר, העוזר המסכן של ג'ן הוא לא פחות מאשר ווסט, החבר החדש של קלייר שביכולתו לעוף. אותו שחקן (Nick D'Agosto) פעם בן 23 ופעם בן 18. סתם מגניב. או מעיד על שעמום.

gadgad0

New member
אגב, אותו ניק ד'אגוסטו משתתף גם בפילוט

לסדרה קומית חדשה ב-CBS בשם The Rich Inner Life of Penelope Cloud, לצד מאריסה טומיי. או שנגמרו למלהקי הסדרות השחקנים, או שמדובר בכישרון מיוחד...

Wish Master13

New member
אי אפשר לשכפל אותם

אבל אני כ"כ מכור למשרד שאפילו ספין אוף בלי דיוויט ומייקל יתקבל אצלי בברכה (כל עוד יהיה מצחיק, כמובן).

gadgad0

New member
יו לורי: "אני סחוט ומדוכא"

הנה ראיון שנתן לורי בסוף השבוע לדיילי טלגרף הבריטי, בו הוא מפרט את המחיר הנפשי שגובה ממנו הצלחת "האוס". בסוף השבוע עזב לורי את הסרטת הסדרה בלוס אנג'לס וטס במפתיע חזרה לבריטניה (עניין שעורר גל ניחושים). בינתיים הוא שב חזרה לארה"ב.

gadgad0

New member
וכמה עידכונים קצרצרים מארה"ב:

- מק'נמרה וטרוי עוזבים את מיאמי: העונה החמישית של "ניפ/טאק" תתרחש כולה בלוס-אנג'לס. - רשת ABC הזמינה עונה שלמה של "Samantha Who?", הסדרה הקומית החדשה של כריסטינה אפלגייט. - פוקס מתכננת רימייק לסדרה הקומית הבריטית Spaced, ששודרה גם אצלנו (הפרק הראשון בסדרה הבריטית - בקישור למטה). - לינדה קרטר, הלא היא "אשת חיל" המיתולוגית, פצחה בקריירת שירה, והיא עושה את זה מצויין (בקישור למטה למאמר בניו-יורק טיימס תמצאו מצד שמאל של המאמר קישורים לשלושה קליפים שלה).

gadgad0

New member
מיכל בוטל, מנהלת ערוצי הבית ביס, התפטרה

וליתר דיוק: הייתה "מנהלת ערוצי הבית והפקות המקור של יס". איני מכיר אותה, אבל מעצם העובדה שהיא ערכה וניהלה בזמנו את ערוץ "יס פלוס", שהיה דוגמה ומופת לטלויזיה משובחת במיטבה, כנראה שמדובר באישה מוכשרת במיוחד. אני מניח שלאסף יש דעה מגובשת יותר ממני בנדון...

dht160

New member
לכולם יש רק דעה אחת: חבל

אישה מדהימה.עשתה עבודה מעולה וזאת פשוט הידיעה הכי מבאסת שהיתה זה זמן רב

flymy

New member
משהו בוטה בנוגע למיכל בוטל

אני יודע שלא שואלים אישה לגילה, אבל בת כמה היא? כי יש ניגוד משמעותי בין הפנים הצעירות לבין השיער האפור.

assafTV

New member
יש אנשים עם שערות לבנות בגיל 18

כמו שיש גברים שבגיל 18 כבר קירחים וללא שיער. מיכל בוטל היא, במישור האישי, אדם מקסים ובמישור המקצועי אחת מהטובות בארץ. זה כל מה שמשנה בעצם. באשר לגילה, כאמור לא שואלים אשה לגילה אבל היא בשנות השלושים לחייה.

סטיבן פריי החבר הכי טוב שלו חולה במניה דפרסיה

הייתה סדרה של סרטים תעודיים שהייתה ביס דוקו לא מזמן שבה סטיבן פריי תאר את המחלה שלו, וגם יו לורי דיבר שם לא מעט.

YaEl 15

New member
שום דבר פה לא חדש..

יו לורי סובל מדיכאון כרוני. שום דבר שהוא אמר בראיון הזה, לא חדש. למעשה, זה ניראה קצת כמו פאזל.. שהם עשו מכל הראיונות.

למעלה