NBC פיטרה את עובדי התכניות של לנו וקונאן

gadgad0

New member
NBC פיטרה את עובדי התכניות של לנו וקונאן

(והבטיחה כי תעסיק אותם מחדש כשהשביתה תסתיים).

gadgad0

New member
ריאליטי חדש: טרנסג'נדרית מחפשת אהבה

ובתרגום חופשי: בחור שצנח לו זלזל מחפש(ת) אהבת-אמת בתכנית ריאליטי חדשה ב"לוגו" - ערוץ כבלים השייך ל-MTV. קלפרינה אדאמס קוראים לה (ולפי התליון שהיא עונדת בתמונה, אפשר לנחש שהיא אוהבת נורא את ישו).

assafTV

New member
לפחות לא מסתירים את זה

ב-2004 היה ב-SKY את את התכנית There's Something About Miriam (ששודר באגו אאז"נ ב-2006) שם גברברים התחרו על ליבה של גברת אלא שאף אחד לא אמר להם שהיא נולדה כגבר. בקשר לתליון, זה לא שהיא אוהבת את ישו כמו שהצלב מזכיר את מה שהיה לה בין הרגליים...

snier1991

New member
לא רק שהיא נולדה כגבר היא גם הייתה גבר

אם אני זוכר נכון לא חתכו לה את הפין והיא הייתה גבר

gadgad0

New member
יש ערך על שמה בוויקיפדיה

מסתבר שהיא הייתה גם חיילת בחיל הים האמריקאי (4 שנים) והייתה מוצבת גם במזה"ת בזמן מלחמת המפרץ. חתכו לה את התוספות הלא-רצויות לפני חמש שנים (היא כעת בת 36).

לא מספיק ששמת פה תמונה של קוקסינל

אתה עוד ממשיך ומספר על העבר של המזדיין הזה כאילו הוא מעניין מישהו הבן טיבוגה הזה...
זה מה שיביא את הגולשים לפורום?! סקירות על קוקסינלים
מה עם קצת TITS & ASS
בזמן שבכל האתרים חוגגים על התמונות של כריסטינה מגעילרה בעירום אתה מביא לפורום בחורה שהיה לה בולבול?! מזל שיש לנו את אסף שהציל את הכבוד של האשכול המיותר הזה עם מידע פנימי בנוגע למה מסמל הצלב בסצינת הטראנס-ג'נדרים. אסף

gadgad0

New member
רגע, רגע, כשאתה כותב "אסף ../images/Emo23.gif"

זה בא לרמוז לגולשים-שמבינים-רמזים שהחלטת לעבור צד?!

אתה סתם מקנא שלא קיבלת לב ../images/Emo3.gif

איך אמר פרויד? לפעמים לב הוא רק לב ולא הזמנה לליין ה- FFF של שירזי....

gadgad0

New member
יששש! הזדמנות להשתמש פעם ראשונה באיקון ../images/Emo14.gif

hen chen

New member
וואו...

אז... זה משהו להילחץ ממנו? או שהסוגריים אמורים להרגיע במאה אחוז?

gadgad0

New member
אל דאגה, אתה יכול להירגע במאה אחוז

(כל עוד אתה לא עובד אצל קונאן או לנו).

gilriv

New member
אגב בתוכנית היום על לקט של ג'י לנו

מישהו יכול לומר לי .. מה זה ,מה כתוב בבמיר האם זה קשור לפיטורי המן עובדים או לסירוב של NBC לשדר תוכנית בשידור חי זה ממש אקטואלי ביס זה הרכש של לנו

gadgad0

New member
סבאח אל חייר gilriv! אתה בטח לא קורא

את ההודעות שלי בפורום (ואני נעלב מזה אישית!) כי אחרת לא היית שואל את השאלה הזאת....

gilriv

New member
אני רואה הזה

? מה ג'י לנו מחוסר עבודה ,בגלל הלקט של אולפני NBC יש איזו שהוא מידע על איזה ספיישל חדש לכבוד טנקס'גיבנג מה עם קונאן אובריאן

למעלה