nbvk,מנהלת

זאבון10

New member
nbvk,מנהלת

למה מחקת את ההודעה שלי שאני נעתר להזמנה של בוזפורקס אגב הייתי שמח את ההתערבות לעשות מולך התחרות מולו התשלום ממך ובניגוד למה שאת חושבת אני כן הייתי סוחר פורקס ידני הרבה שנים

ferrytale

New member
שירשרתי למקום הנכון..

פשוט יש לך טבע לפתוח 700 הודעות ביום..

bazforex

New member
אדון זובון יקר

עוד ההוכחה שאני חושף אותך שההיתה שחקן מטח כושל וכנראה כשלתה מאד!!!! ועכשיו אתה כנראה עוד אחד מעושי שוק שמרויחים על הלקוחות כמו כל הישראלים!!! עכשיו אני מבין אותך למה אתה מקרקף על מניות!!! למה אתה מכניס שוב את הקרקפת שלך למטח תיכתוב בפורום מניות ותעשיר אותם בכמה אני קירקפתי מה אתה רוצה להשיג במטח כשאתה מקרקף על מניות מה ליטפוח לך הל השכם ? קיבלתה נו באמת עושה רושם בפורום שאתה תותח ורוב חברי הפורום מזיעים על 100פיפס בשבוע במיקרה הטוב או מינוס 300 פיפס במיקרה הרע על מי אתה עושה רושם אחד המנכלים באיזה חברת מיסחר אוהב לקרוא את הודעתך אחת לאחת אתה משעשע מאד אני רק מקווה שאתה לא האחד שעבר 2 ברוקרים כ- מנכל ולקח איתו את העובדים(והסיפור לי ידוע) בכל אופן תרויח ואין לי עין לבריאות אל תריח מהצלחת של אחרים יש פיתגם עתיק "הבא להורגך השכם להורגו"

זאבון10

New member
ckh nhkhoבלי מילים

43 pips פוזיציות פתוחות -682 פיפס עסקאות 72 עסקאות רווחיות 50 (69%) ממוצע פיפס/עסקה 1.0 זמן ממוצע לעסקה 1 ימים הפסד מקסימלי 1,916% העסקה הגרועה ביותר -67 פיפס עוקבים 1 יש עוקבים פעילים לא דירוג 2737 שבועות פעילות 5 נצפו 427 פעמים עודכן ב 2010/11/12 12:09:54 UTC הוסף לתיק רווח רווח והפסד חודשי נפח המסחר צמדים הפסד (Drawdown) מעידה

זאבון10

New member
682-חבל על הזמן איתך

האמת ההתנגחות הזאת מתחילה לשעמם אתה חושב שאני עושה שוק לך על זה בינתיים מי שמכר רובוט ב 9 מליון דולר זה אני לא אתה אז עד שתגיע למשהו כזה ואני מאחל לך להגיע לזה המון בהצלחה אני אפילו מוכן לתת לך רמז ראשון להצלחה מספר הפיפסים שלך טוב רק המינוס לפני המספר מקלקל

bazforex

New member
תישמור את המיספרים

במניות ותרגיע לא מעניין אותנו מניות בפורום מטח כן מעניין אותי להפוך אחד מהרובוט שלי למניות ואני עובד על זה בקיצור בו נישאר ידידים ונסגור את הפרשה בהצלחה

למעלה