NEC MobilePro 200E

פשוש2K

New member
NEC MobilePro 200E

שלום, אני צריך להמליץ למנכ"ל של חברה מסויימת על מכשיר כף יד. הוא שואל במיוחד לגבי ה- 200E של NEC שמוצע לו במחיר של 239x10 ש"ח. השאלות שלי: 1. קלות הפעלה (לבנאדם אין חצי מושג במחשבים ובעזרים דיגיטליים) 2. נוחות נשיאה / אחסנה / סוללות / קישור למחשב / משקל / הרחבות 3. רמת העברית - תמיכה בכתיבה בעברית או מערכת עברית מלאה כולל תפריטים ומסכי עזרה. 4. המחיר המוצע? 5. הערות כלליות. אשמח לקבל כל תגובה וכן המלצות למכשירים חלופיים. תודות,

פשוש2K

New member
הבנתי את הרעיון.

הפורום הזה לא נועד לתמיכה. גם הודעה שרשמתי בפורום השכן (פאלם וחברים) נמחקה. תהנו.

roberto3950

New member
לא שאל שאלת תמיכה שאלתה שאלות רבות

על מכשיר שאף אחד לא מכיר. כל אחד כאן עונה מרצונו מידיעותיו הפרטיות בלבד. וכן אנחנו נהנים ... תודה

פשוש2K

New member
"...וכן המלצות למכשירים חלופיים"

חלילה וחס - איני בא בטענות כלפי הכותבים בפורום אלא כלפי מנהלי הפורום שמחקו הודעה בלי כל סיבה הגיונית. אולי רק משום שלא מצאה חן בעיניהם. לא משנה. נסתדר כבר. שבת שלום,

roberto3950

New member
אנסה לענות לך

עברית יש לשני ספקים: PDAC ןאירון. ממליץ לך לחפש בפורומים השונים ביקורות. לגבי מכשיר הייתי הולך על מכשיר עם "אבא", אחריות , תמיכה ונפיצות רבה כלומר HP או IPAQ בשמו. אולם כל המכשירים בגדול נותנים אותם פונקציות כי יש להם אותה מערכת הפעלה. יתרונות ה-IPAQ ביכולות ההרחבה לדוגמא דסטינטור, מערכת ניווט GPS. או הפיכתו לטלפון GSM ע"י שרוול. בהצלחה

למעלה