NEED HELP!

NEED HELP!

אתמול קרה לחברים שלי מקרה מזעזע. כאשר הם חזרו מסרט, הם מצאו שני נערים (סליחה על הביטוי) מתעללים בשני גורי חתולים מסכנים, ואף הרגו אחד מהם. אחד מחברי הגן על הגור השני בגופו (ממש כך, מזל שהוא היה חזק למדי), והנערים ברחו לבסוף. כיצד ניתן לדווח על מקרים כאלה? הרי בדרך כלל מי שעושה את זה יברח במהירות, ואם אתה רודף אחריו, אתה מפקיר את החיות שזקוקות לטיפול מיידי. מה עושים?

Coma White1

New member
היו שם כמה, לא ?

החזקים שבהם יכולים לרדוף אחרי התוקפים, והשאר לעזור לחתלתולים. זה מה שהייתי עושה, בכל מקרה. צריך לדווח על הנערים האלה.

רק 3 או 4 אני חושב...

ומכיוון שהם היו יותר גדולים מהם אז כדי להשתלט עליהם היו צריכים את כולם שם. הם העדיפו להישאר עם החתולים המסכנים. ואני בספק גדול אם בתקופה הזאת משטרת ישראל תעשה משהו בנידון.

לילךLilach

New member
למי ניתן לפנות כשרואים התעללות

להזכיר לכולם ,בכל מקרה של התעללות בבעלי חיים או מקרים שבהם חנות מתיחסת לבעלי חיים בצורה המזעזעת שתוארה פה ,ניתן להתקשר לגורמים הבאים: תנו לחיות לחיות: תל אביב: 03-6241776 , 03-6241779 חיפה :04-8222874 למשטרה - לשוטר שאול מימון (עדיף לתת לתנו לחיות לטפל בתלונה ,אבל אם הם לא עונים ,או לא מטפלים לפנות לשוטר שאול מימון ישירות): יש לפנות לקרן - הפקידה שלו 03-6913934 מערך ההגנה על בעלי החיים במשרד לאיכות הסביבה: 02-6540567 במידה וההתעללות קשורה לחתולים - ניתן לפנות גם לריבי מאיר מהעמותה למען טלפון: 09 8912094: פקס: 09 8912173: מייל: [email protected] כל פעם שאתם רואים מקרה שנחשד על ידכם בהתעללות ,אל תשכחו שטיפול לא נאות בחיות בחנות ,אחזקה בתנאים גרועים ,חוסר טיפול רפואי הולם ועוד ,הוא התעללות ונוגד את חוק צער בעלי חיים ולכן יש להתלונן מיידית לאחד מהגורמים הנ"ל. הערה חשובה: למרות הנטיה הטבעית להתערב במקרה כזה ולהתעמת עם המעלללים ,חשוב לזכור ,שרבים מהם הם אנשים/צעירים אלימים במיוחד ואולי אפילו פסיכופטים. לכן לא כדאי להתעמת איתם פנים אל פנים ,במיוחד כשאתם לבד במערכה (לא מזמן מתעללים תקפו קשה ביותר צעיר שניסה למנוע מהם להתעלל בחיה ברחוב). צריך להתקשר מיידית לכל מי שהזכרתי למעלה ואם אתם רוצים להתעמת עם התוקפים ,תדאגו שתהיה לכם תגבורת של אנשים מבוגרים וחזקים שיוכלו להתמודד עם המתעללים. במידה וידועה לכם זהות התוקפים ,חשוב והכרחי להגיש מנגדם צלונה במשטרה ,חשוב מאד שהם יועמדו לדין !!!!!

Gal-Mo0D

New member
אוי ואבוי....

איך מישהו יכול להתעלל בחיה ??? למה שזה יביא למישהו סיפוק בכלל ? אוף. נהרס לי היום. ד"א, מישהו בא לפגישה ביום רביעי ?

למעלה