Need Help

Nagini Potter

New member
Need Help

אז ככה. כל פעם שאני מקבלת (מחזור) אז יש את הפאדיחה הזאת, שצריך ללכת את כל הדרך מהכיתה לשירותים (ותאמינו לי - זה הרבה דרך.) עם קלמר\נרתיק כזה, עם טמפון\תחבושת\מה שצריך, ואז כל בית הספר רואה אותך עם זה בדרך לשירותים, ומייד כולם יודעים שאת במחזור. למישהי יש עיצה איך נפטרים מהפאדיחה? איך מסתירים את המחזור מכל מי שזה לא עיניינו? ואם כבר במחזור עסקינן - יש לי כאבי מחזור איומים ונוראים!!!! איך נפטרים מהם?!?! Nagini Potter

chill-chill

New member
תגובה

קודם כל, לעניות דעתי, ההתייחסות שלך למחזור מוטעית. זה לא דבר טמא, ואין יותר נורמלי מזה, ככה שמה זה משנה לך אם אחרים ידעו שאת ממחזרת? לפי התיאור שלך גם את יודעת כשאחרות ממחזרות, אז מה הבעיה בדיוק?
בכל אופן, טמפון אפשר ללכת בתוך כף היד, או לשים בכיס (אם יש), כי הוא לא כזה גדול, ולגבי תחבושת- אם יש חולצה עם שרוולים ארוכים אפשר לדחוף לשרוול. אבל זה באמת לא נורא אם מישהו יבחין שאת הולכת לשירותים ואת במחזור... זה באמת לא סוף העולם.
ולגבי הכאבים- יש כל מיני כדורים שאמורים לטפל בבעיה, אני אישית סובלת בשקט, ואם המצב באמת קריטי- לוקחת אקמול והולכת לישון
צ´ילי

No Doubt

New member
שמעי מותק...

צ´ילי צודקת.... מחזור זה לא פאדיחה וגם אם יראו אותך עם תחבושת ביד או אם לא יראו אותך הרי זה ברור שאת מקבלת מחזור...נכון??? כולן מקבלות.... זה לא פאדיחה, זה תהליך כולן מקבלות את זה ואין סיבה להתבייש בזה

Nagini Potter

New member
לא מדויק שכולן מקבלות

אני רק בת 13 (כיתה ח´) ולא כולן קיבלו מחזור... אף אחד לא מודה בזה, אבל כל הכיתה במין קטע כזה של לגלות מי במחזור.... אני לא יודעת אם ירדו על מי שכבר קיבלה או על מי שלא קיבלה, אבל מישהי הולכת לחטוף, ואני רוצה לוודא שזאת לא אני. וחוץ מזה, מה שקורה לי ברחם זה לא עניין של כל ביצפר.... Nagini Potter

chill-chill

New member
תראי ../images/Emo26.gif

לא ידעתי שאת רק בת 13 ושלא כל הבנות כבר קיבלו מחזור (קורה, טועים...
), אבל בכל זאת- נכון שמה שקורה לך ברחם לא עניין של כולם, אבל אין לך במה להתבייש, ואז מה אם מישהו כן "יעלה על זה" שאת במחזור... זו שטות גמורה. עד כמה שזה נשמע מטומטם עכשיו, כל מי שהחליט לגלות מי במחזור ומי לא, הוא לא בוגר בעליל. המחזור הוא לא דבר רע, והוא מסמל על הפיכת הילדה לאישה (לאט לאט, אבל בטוח
). בעוד כמה שנים, כשרוב הבנות כן יקבלו כבר, כל מי שלא קיבלה עדיין תקנא בכולכן... וזה בדוק. שנני לעצמך שזה ממש לא משנה אם מישהו יגלה שאת במחזור או לא... ואם ירדו עלייך- הבליגי, או תני להם איזה ייבוש על כמה ילדותיים שהם. בהצלחה, צ´ילי

Black Cat15

New member
הממממממ...

מה שאני עושה בדרך כלל זה פשוט לקח את התיק איתי ואז בתיק יש את התחבושת / טמפון מה שצריך. אבל אפשר גם לשים את זה בכיס או להחביא בתוך השרוול. לגבי הכאבים... מצטערת, אבל לא אוכל לעזור לך, כי למזלי הרב אין לי אף פעם כאבי מחזור!!

$ מעיין $

New member
ממממ... בקשר לכאבים.....

תיראי אם זה באמת כואב לך שאת כבר לא יכולה לסבול אז מה שאני מציעה לך זה שתיקחי את הכדור... נורופן (Nurofen) שזה גם משכך כאבי מחזור.... תוך רבע שעה בערך הכאבים יעברו לך... למרות שאני לא בעד כדורים, אבל אולי זאת הישועה שלך... :)

Nagini Potter

New member
פחחח.... זה גם מה שאני אמרתי

פעם המחזור שלי הגיע כל חודש באותו תאריך בדיוק, ולא הרגשתי שום כאב, לא אי-נעימות, לא הייתי עצבנית ולא עייפה ולא שום כלום. ואז יום אחד, ברוב חוצפתי, העזתי להגיד בקול ש"איזה כיף לי שאין לי כאבי מחזור והמחזור שלי תמיד סדיר", ומאותו יום המחזור שלי משתגע לגמרי, וביום הראשון כל חודש זה כאלה כאבי תופת שחבל על הזמן. לעולם אל תפתחו פה לשטן! Nagini Potter

chill-chill

New member
הימים הטובים...

גם אני אמרתי, וחודש אחרי כן כאב לי כמו אני לא יודעת מה
אבל יום יומיים וזה עובר, ובדרך כלל יש גם חודשים שזה פחות כואב. לפעמים זה גם קשור למצב הרוח, מזג האוויר ושאר ירקות, לכו תדעו

למעלה