Nemesis and romulans.

Nemesis and romulans.

אני בטוח שאתם מתרגשים כמוני לקראת יציאתו של פרק נוף בסידרת הסרטים של TNG , STAR TREK - NEMESIS. ליקראת יציאת הסרט יש לי כמה שאלות למומחים מבינכם . מה הוא הקשר (אם הוא קיים) , בין רומולאנים וולקנים (תפרטו) .

הראמאנס - REMENS מראמוס.

שכינהם של הרמולאנים ומי שהולכים לנסות ולכבוש את הכוכב . כשהם תחת הנהגתו של בן אנשו מיסתורי שעלול להוביל להפרת האיזון העדין בין הרומלאנים לבין ברית העולמות המאוחדת.

הראמאנס -REMENS מראמוס.

שכינהם של הרמולאנים ומי שהולכים לנסות ולכבוש את הכוכב . כשהם תחת הנהגתו של בן אנשו מיסתורי שעלול להוביל להפרת האיזון העדין בין הרומלאנים לבין ברית העולמות המאוחדת

Esmena

New member
נשמע נהדר:)

רק הסתייגות קטנה- ראמוס ? זה לא כוכב הבית השני של האימפריה הרומולנית?

Bajoran Preist

New member
הממממ

תבדקי באתר הסרט של סטאר-טרק... יש שם כל מיני פרטים, תמונות וכד´

Bajoran Preist

New member
לכל העצלנים../images/Emo58.gif

המממ... טוב, מעיון באתר מסתבר שה"ראמנס" הם רומולנים אשר חיים בראמוס, כוכב לכת התאום של רומולוס. בכוכב לכת זה יש תנאי אקלים קשים במיוחד ולכן לראמנס יש מראה חיצוני שונה מאשר לשאר הרומולנים(זאת אומרת, הם כבר ממש אבל ממש לא מזכירים וולקנים). הם נמצאים בתחתית סולם המעמדות הרומולני, אבל נחשבים ללוחמים מוכשרים ותרמו רבות למלחמה בדומיניון(אחחח....)... הממ... איפה הייתי? אה, כן, טוב את השאר נראה בסרט.

kohene

New member
רמולוס ורמוס

וגם כרונוס, כל אלה נשמעים יותר מדי רומאיים. הם לא מצאו שמות משלהם?

S h a y 9 9 9

New member
אני לא בטוח... אבל הם בני דודים

הרומלונים עזבו את וולקן כי לא הסכימו לשיטת ההגיון הקר של הוולקנים והקימו להם בית ברומולס.

reformy

New member
הם היו פעם גזע אחד אלים מאוד

ואז פנו להגיון ודיכוי הרגשות.

Kickurass

New member
עזוב את זה לשניה

איך הם עומדים להסביר את העובדה שלדאטה יש קמטים?

G.O.D

New member
ראית את הפרק שהוא מצא את אמא שלו?

אקיצר... נוניאן סונג פיתח תוסף לדאטה שמסוגל לגרום לו להזדקן (או לפחות כלפי חוץ)

Kickurass

New member
הוא לא פיתח לו

הוא פיתח לאימא שלו אבל לא זכור לי אם הוא לקח את זה

למעלה