NETGEAR Orbi

אתידר

New member
NETGEAR Orbi

הי,
האם אפשר לחבר למודם של בזק ראוטר זה ? מה מומלץ לבית שתי קומות כל אחת כ-100 מ"ר מבחינת כמות Satellite ? אשמח לחוות דעת והכוונה.
תודה

rafid1

Active member
מנהל
מה גורם לך להתעניין נתב של 225$ מהירות AC3000?

יש לך ציוד אחר שיודע להתחבר אליו במהירות הזאת? או אולי יש לך חבילת אינטרנט גיגה?
הכונה בהקשר של לחיבור AP בקומה השניה (רצוי קווית) - כאן
http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

אתידר

New member
מהירות גלישה

יש לי ראוטר של בזק. מהירות בחיבור קוי מגיע עד אזור ה-50.
יש לי חיווט לקומה שניה כך שיכולה לשים שם עוד ראוטר/ מרחיב.
ציוד שיודע להתחבר ? אני מבינה שזה כל מכשיר שרואה את ה- 5GH ?
אז טלפונים ניידים וטאבלטים בהחלט יכולים להתחבר לזה.
יש לי גם chromecast וזה אני לא בטוחה....
יש לי Beelink GT1 Ultimate Android TV Box עם קודי עליו אבל הוא מחובר קווי, אז אין בעיה.

תודה על היעוץ. (הלינק טכני מדיי בשבילי)

rafid1

Active member
מנהל
אני אפשט

225$ זה יקר מאוד. AC3000 זה מהיר מאוד (~1.5G מעשי). ברור שהציוד שלך מסוגל להתחבר, רק לא במהירות כזאת, ששילמת עליה כסף רב.
אז אם כסף זה לא בעיה - סבבה. הפואנטה - שאת משלמת על משהו שמסוגל לתת ביצועים שאת לא צריכה ביום יום.

cheif

Member
מנהל
את בוחרת בפתרון יקר שלא בטוח שמתאים לך

כיוון שיש לך כבל רשת בין שתי הקומות, התצורה המומלצת היא ראוטר טוב בקומה התחתונה שמשרת את על הציוד שם + נקודת גישה (יכולה להיות מבוססת ראוטר) שמתחברת לקצה הכבל בקומה העליונה. זה יהיה פתרון הרבה יותר איכותי.

אתידר

New member
איזה מהירות לקחת?

אז איזה ראוטר מהרשימת ממולצים לבחור שיהיה אפקטיבי? AC1200 מספיק?

cheif

Member
מנהל
תלוי

אם באלחוט מתחברים רק טלפונים סלולריים שאינם מהדור האחרון - 1200 יספיק. אם מתחברים טלפונים חכמים מתקדמים או מחשבים ניידים חדישים - לכי על לפחות 1750 ואולי אפילו 1900.

אתידר

New member
ואיזה רכיב לשים בקומה השניה ? אותה מהירות ?

כי אז זה מגיע כבר למחיר קרוב ל-200$ כמו של ה- ORBI (שים לב שיש שם שתי יחידות במחיר הזה)

cheif

Member
מנהל
גם שם עומדים אותם קריטריונים

כלומר זה תלוי באופי היכולת האלחוטית של המכשירים הצפויים להתחבר בקומה העליונה. בכל מקרה אין קשר בין הבחירה ביכולת האלחוטית של המכשיר בכל אחת מהקומות ואפשר בכל מקום לבחור את היכולת הדרושה.

אתידר

New member
האם זה לא נותן מענה?

בעצם ה- ORBI הוא ראוטר + AP נוסך שמחובר אליו. מאחר והאלטרנטיבה שאתה מציע היא שני ראוטרים, אז במילא המחיר כבר עולה מעל ה- 200$ (כ"א כ-100$ לפחות). אז זה דיי אותו דבר. לא? מה אני מפספסת ?

cheif

Member
מנהל
הבדל

להבנתי, שתי יחידות ה-ORBI מתקשרות האחת עם השניה באופן אלחוטי שזו סיטואציה לא מומלצת בין שתי קומות.

למעלה