netscaspe6

antgold

New member
netscaspe6

Linux version :SUSE 7.3 problem with netscape6 בחשבון שלי נטסקפ לא עולה - הפעלה גם מ "של" גורמת לפרוססים של נטסרפ לעלות לאוויר אבל מסך התוכנה לא עולה . בחשבון אחר במחשב - אין כל בעיה? מה הסיבה לכך ( או לידר דיוק - מה בדיוק דפקתי בחשבון ? ) תודה!!!

תמר,

New member
בעיות ב-netscape

בספריית הבית שלך יש ספרייה בשם netscape. (עם נקודה בהתחלה). נסה למחוק אותה בעזרת הפקודה rm -rf הסבר: לפעמים מבצעים הגדרות שגורמות להתרסקות המערכת, ומכיוון שההגדרות נשמרות - כל העלאה מחדש גורמת להתרסקות מחודשת. לכן הפתרון הוא למחוק את קבצי ההגדרה. בפעם הבאה שמריצים netscape, ההגדרות נכתבות מחדש. (ואותו דבר ב-kde, לפעמים שומרים הגדרות שמפילות את מנהל החלונות הזה, ולכן אם זה קורה אני ממליצה למחוק את הספרייה kde.) דרך אגב - אצלי בספריית הבית יש גם mozilla., ואני לא בטוחה שהתקנו שם פעם mozilla, אז יכול להיות שזה בא עם netscape. אם המחיקה הנ"ל לא עוזרת, נסה למחוק גם את הספרייה הזאת.

ezaton

New member
האם ישנן בעיות נוספות?

(בהרצת תוכנות גראפיות מה shell) אם כן, יתכן ומשובש אצלך משתנה ה DISPLAY הוא אמור להיות ריק, או כולל משהו שנראה כמו localhost.localdomain אם כך, אין בעיה. אם יש לו ערך אחר, אתה צריך לבטל את השינוי שלו במקור. Ez

למעלה