New Age Woman

alma mia

New member
New Age Woman

שלום לכולם אני חדשה פה... לפני 3 שבועות חברה שלי לקחה אותי להופעה של שלומי בסוזן דלל. אני מאלה שהכירו רק את 2-3 השירים שהיו לו ברדיו... וגם זה בקושי... הופנטתי, הוקסמתי, התרגשתי עד דמעות, התאהבתי. רצתי לקנות את 2 הדיסקים ומאז אני חורשת עליהם... וגם הספקתי להיות בהופעה בבארבי לפני שבוע שהיתה מצויינת! ואחרי כל ההקדמה הזו... מה שבעתם רציתי לשאול... תהיתי אם השיר New Age Woman הוא אכן ניצוץ גאונות, או שמה סתם אוסף של מילים שמתחרזות יפה? הייתי רוצה להאמין שאפשרות א' היא הנכונה, ומעניין אותי אם ידוע למישהו למה שלומי באמת התכוון.

uk14

New member
תשובה

בהתייחסות של שלומי על השיר הוא מספר שהשיר מספר סיפור של 15 מצלמות שפזורות ברחבי העיר ת"א והשיר קופץ ממצלמה למצלמה ומספר את הסיפור שלה. הוא מוסיף שלאורך כל השיר הוא ניסה לשמור על חרוז קבוע (__מה) והוא השקיע בשיר הזה ובמילים שלו יותר משאר השירים ולקח אותו כפרויקט גדול. עוד עובדות על השיר: הכותרת שלו היא פראפרזה לכותרת השיר של דילן Rainy day women . וגם השורה הראשונה בבית היא פראפרזה להתחלה של שיר של מאיר אריאל.

ivis

New member
והלחן מזכיר במשהו את Tombstone Blues

של דילן

Black Star

New member
אין ספק שזו פיסת גאונות!!!

אני חושבת שזה השיר האהוב עליי ב"עיר", וייתכן גם בכלל של שלומי. זה ה-שיר שלי לזמן נהיגה, אני צווחת לי את כל המילים בכיף כשאני נוסעת בכבישים מהירים... ואפשר לנתח אותו המון המון... לדעתי היופי בשיר הזה (ובכל שיר..) שאפשר לנתח אותו בצורות שונות. ויש בו משפטים פשוט גאוניים ומבריקים... כל פעם אני מגלה בו עוד רבדים

למעלה