new age

• פותח הנושא lzb
  • פורסם בתאריך

lzb

New member
new age

שלום לכולם קוראים לי דור אני מנגן על פסנתר בערך 9 שנים עד תקופה מסויימת ניגנתי בעיקר מוזיקה קלאסית (כמו כולם) אבל בשנתיים האחרונות הדבר היחיד שאני מנגן זה ניו אייג להיות יותר ספציפי - יצירות של מלחין שנקרא יאני - YANNI יש לי 7 דיסקים שלו את כל החוברות תווים שלו בקיצור, מעריץ שרוף אני אשמח לקבל תגובות מאנשים שמכירים את המוזיקה שלו, ובכלל כאלה שגם מנגנים את היצירות שלו... כי עד היום, לא פגשתי אפילו בן אדם אחד שמכיר אותו (לפחות לא בישראל)

ענבל מ

New member
אני מכירה אותו, אבל באופן שטחי

אני מכירה את One Man´s Dream שלו. יפה, אבל לא הסגנון שלי
שבת שלום, ענבל

ניו אייג´...

גם אני, כמו ענבל, מכירה את יאני והעבודות שלו די בצורה שטחית. אם כבר ניו אייג´, אני מעדיפה להאזין לאניה הנהדרת (יש לה קול של מלאך...)
ד"א, היכן השגת תווים שלו? איזה קטע שלו אתה אוהב במיוחד (עד כמה שזה קשה לבחור מבין רבים, אני יודעת)? *מאי (כן, זו אני) במצב רוח סקרני למדי (טוב, נו... אין הביישן למד!
)

Velvet Goldmine

New member
Yanni

אני מכיר את Yanni וחושב שהוא אחד מהיוצרים המעניינים יותר שיש. ראיתי אותו באחת מההופעות שלו ואני מוכרח לציין שהוא מדהים :) !Keep Rockin ארנו

lzb

New member
YANNI

באיזה הופעה היית? יש לי את הדיסקים שלו של ההופעות החיות (בין השאר) Live at Acropolis Tribute פשוט מדהים אני מת ללכת להופעה שלו אבל, למרות החיפושים, אין לי מושג איפה הוא מופיע ? אם הוא מופיע בכלל? מתי?

galgal15

New member
אני מכיר אלבום אחד שלו

יש לי חבר שגם מתענין יותר בניו אייג´ יש לו איזה אלבום שלו ושמעתי קצת ממנו... דווקא די מצא חן בעיני! בכל אופן ברוך הבא לפורום ואני מקווה שנוכל ללמוד ממך קצת יותר על הניו אייג´ כי את האמת אני די לא בעינינים בתחום...

lzb

New member
בקשר לתווים - yanni

אני שמח לשמוע שיש עוד אנשים שמכירים אותו בקשר לאניה, בהחלט יש לה קול של מלאך... בקשר לתווים - יש לו 3 חוברות שהוא הוציא לפסנתר (1 לגיטרה) In my time Best of Yanni Selection from "If I coul tell you" & "Tribute קניתי אותם, אפשר להזמין דרך כל חנות כלי נגינה הקטע האהוב עלי - קשה להחליט אבל אני אוהב מאוד Reflection of Passion ו - Untill the last moment

היי לכם ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני גם מכירה את יאני, יש לי כמה מנגינות ויצירות שלו, אבל במחשב הישן שלי, שלא נמצא אצלי כרגע. אני גם חובבת מושבעת של הניה ויש לי את כל השירים והנעימות שלה כמעט
. בכל מקרה, מה שרציתי לכתוב לכם, הוא שממש בקרוב בקרוב, (ובמהרה במהרה), עומד להיפתח כאן בתפוז, פורום על מוסיקת ניו-אייג´. שם תוכלו לכתוב, לקרוא, ולהחליף חוויות ורשמים לגבי כל היוצרים של מוסיקת ניו-אייג´. מהניה ועד יאני, ממייק אולדפילד ועד אוליבר שנטי (למי שמכיר). פרטים נוספים בהמשך. לילה טוב ועד שיפתח הפורום, שתהיה לכם המשך האזנה ערבה ליאני, הניה וכל מי שאתם אוהבים..
..

למעלה