New DM collectors store is OPEN Rare and collectable stuff by cool prices and fantastic attitude
E ebaygangster New member 22/7/02 #1 New DM collectors store is OPEN Rare and collectable stuff by cool prices and fantastic attitude
T turrican New member 22/7/02 #2 תודה על האינפורמציה!!! ../images/Emo13.gif גם לישראל יש משלוחים?? ניסית?
E ebaygangster New member 22/7/02 #3 100 SATISFACTION% כן,אני מפתיח לכולם 100% שרוט של בחור הזה... במידה ויהיו בעיות..תנו לילדעת VDM
T turrican New member 22/7/02 #4 תיקוניצ´יק ולדימיר - kak dila?? תרשה לי תיקון קטנצ´יק - שירוט- שירות. וחוץ מזה אני מוכרח להודיע לכולם שאני מכיר את ולדימיר כבר תקופה לא קצרה (לפחות שנה) והבחור אמין כמו קריסטל . בנוסף לאתר דפש מוד המצויין שהוא הקים , הוא גם בחור נהדר! מילה שלו זו מילה!!! אני מבטיח!! \אלכסיס
תיקוניצ´יק ולדימיר - kak dila?? תרשה לי תיקון קטנצ´יק - שירוט- שירות. וחוץ מזה אני מוכרח להודיע לכולם שאני מכיר את ולדימיר כבר תקופה לא קצרה (לפחות שנה) והבחור אמין כמו קריסטל . בנוסף לאתר דפש מוד המצויין שהוא הקים , הוא גם בחור נהדר! מילה שלו זו מילה!!! אני מבטיח!! \אלכסיס