the ShiningStar
New member
new here, just like anyone else
היי לכולם! אני ממש שמחה שהפורום הזה נפתח. הרי החיים שלי סובבים סביב הנושא של מה אהיה כשאגדל. אז אני אספר לכם קצת על עצמי, לאחר שקראתי את ההודעות פה ושמחתי למצוא אנשים שיודעים מה הם רוצים. לא מעט אני נתקלת באנשים שכשאני שואלת אותם מה הם רוצים להיות כשיהיו גדולים הם פשוט לא יודעים. ולי, כאחת שיודעת מה רוצה להיות מאז שהייתי קטנה, זה נראה מוזר. אז נחמד לראות עוד אנשים שכמוני יודעים פחות או יותר מה הם רוצים מהחיים שלהם. נתחיל מזה שאני לא כל כך מקורית ואני חולמת להיות שחקנית גדולה בהוליווד ובטלוויזיה. זה החלום האולמטיבי שהרבה חולמים להגשים והכי קשה להגשים. אבל לחלום ולפנטז זה אף פעם לא מספיק. הרי עוד מיליוני ומיליוני עושים את אותו הדבר, קטנים וגדולים, לא משנה הגיל, יש לחלום הזה מלא מלא מתחרים. ולכן גם העסק הזה תחרותי. ומכאן אני אזרום לדברים הנוספים שאני רוצה להיות. בזמן שלהרבה בגילי אין מושג מה הם רוצים להיות, לי יש מיליון דברים. כולם קשורים איכשהו לתיאטרון וקולנוע: הייתי רוצה להיות בכלליות שחקנית, במאית, מפיקה (בפועל), תסריטאית, מאפרת (של קולנוע) מאמנת חיות (לסרטים), פעלולנית (בסרטים), כפי שאמרתי הכל קשור לקולנוע. כי זה הדבר שמרתק אותי ושהייתי רוצה לעשות, מכל הלב. כן, כנראה שאני אגנוב קריירות להרבה אנשים ואעשה את כל העבודה בסרטים בעצמי... אני אשתדל שלא. עכשיו, כפי שאמרתי לחלום לא מספיק. אז מה אני עושה בכדי כן להגשים את החלומות, או לפחות אחד מהם? בנוגע למשחק, שזה משהו שאיתי מאז שאני זוכרת את עצמי, מאז הצגות בגן למשל, אני לומדת משחק כבר מכיתה ד' (היום אני ב-יא') וזה התחיל בחוגים בבית ספר וכאלה. כיום כבר עברתי קורס מקצועי של משחק ונכון להיום אני לומדת במסלול נוער של בית ספר למשחק ובאמת נהנית, מרימה את הרמה ומשתפרת בשביל עצמי, למרות שאני חושבת שאני טובה. ולמרות שחושבים שטובים, תמיד כדאי לעשות העשרה, בעיקר בשביל עצמך. ואני מרגישה שהבמה היא באמת מקום בשבילי. אין כמו הבמה. בנוסף לזה, החלטתי לקחת את העיניין אפילו יותר ברצינות ונרשמתי לסוכנות. קיבלתי כמה עבודות קטנות (לא, לא תזהו אותי ברחוב או בטלוויזיה) וזה עדיין לא מספיק כדי להתפרסם. אבל ה"ייראו אותי בטלוויזיה או לא" זה לא מה שאני מנסה להשיג כאן. כרגע מה שחשוב לי זה להשיג כמה שיותר ניסיון ודברים לרזומה שלי, שייראה כמה שיותר עשיר. וכמה שיותר עשיר ייראה, כך הוא ייראה יותר טוב כשבאמת יהיו דברים להם אצטרך רזומה. (בארץ כמעט ולא משתמשים ברזומה ותמונה, אז אני בינתיים אוספת דברים לכשאהיה בחו"ל). עשיתי תמונות (שאגב אני כבר צריכה לחדש) וקראתי המון על איך כל זה הולך ומה כדאי לעשות (בארה"ב). אז בינתיים אני בעיקר לומדת ואוספת ניסיון. החלום יושג, אין לי ספק. כי הרי החלום הוא לא להיות מפורסמת ושכולם ייזהו אותי. החלום הוא לשחק, להיות בתהילה הזאת של עצמי (או של העולם). ואם יש לי את הדברים ברזומה, זה כבר הוכחה שאני מגשימה את החלום, גם אם לא במלואו. בנוגע לכתיבה למשל, שזה נושא שבפני עצמו נורא קרוב אליי, לא למדתי מעולם איך לכתוב תסריט. אבל אני כן יודעת, כי לימדתי את עצמי. בשביל זה יש אינטרנט. אז למדתי לבד איך כותבים תסריט, ושוב איך הכל הולך בארצות הברית-המטרה. לשני המקצועות אני מחפשת תמיד תחרויות וכאלה. ביניהם גם בינלאומיות. למשל שלחתי שנה שעברה תסריט לתחרות (אמריקאית) תסריטי טלוויזיה ויודעים מה? הגעתי לרגע גמר (שלזה מגיעים רק חמישית מהשולחים). זה ממש נתן לי את הפוש ואראה לי שיש לי את היכולת. וכרגע אני מחכה עוד כמה ימים כדי שיכריזו על העולים לרבע גמר בתחרות השנייה ששלחתי אליה תסריט, אז אני במתח. אבל למדתי שגם אם דוחים אותך מיליון פעם, צריך להמשיך להאמין בכישרון וביכולת שלך ולרצות. אז כן, אני הולכת להירשם לעוד ועוד תחרויות, כך שזה יוצא קיצור דרך אדיר, אם זוכים במקומות הראשונים. וזה הכל עולה כמובן כסף ומה שנקרא כסף. ואל תחשבו לרגע שאני עשירה. להפך. אני משקיעה מהתקציב הפרטי שלי על דברים כאלה, כי אולי זה הסיכוי שלי, הכרטיס שלי. אז פה ושם הולכים דולרים אבל בסוף אני יודעת שאם העקשנות שלי (ואני מאוד עקשנית) בסוף אני אגשים את חלומי. אז למישהו ששאל פה אם עושים משהו להגשמת היעד, כן. הסבל והדרך הארוכה הם חלק מזה. יש חלומות קלים יותר, מקצועות שכדי להגיע אליהם כל שצריך זה לקבל תואר למשל. תהילה, יופי וכסף (שחלק בכלל לא משנים) זה הדבר ההכי מבוקש ושהכי קשה להשיגו. לאבד תקווה? לא ולא. כל הכבוד למי שקרא הכל, אני לא הייתי מסוגלת (אני מהסוג הכותב ולא הקורא), ולאלה שדילגו תחזרו להתחלה ותתחילו מחדש! צוחקת
אז נעים להכיר ואני מקווה שיהיה כיף פה לחלוק ולהתחלק בחלומות העתידיים, לילה טוב עכשיו (אלא אם אתם קוראים את זה בבוקר...)